Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet tabanı ittifaktan memnun mu?

MetroPOLL Araştırma'na göre, Cumhur İttifakı'nda memnun olmayanların oranı MHP'de daha yüksekken bu oran Millet İttifakı'nda ise Saadet Partisi'ne ait.

Saadet tabanı ittifaktan memnun mu?

MetroPOLL Araştırma'nın Kurucusu ve Yöneticisi Özer Sencar, Cumhur ve Millet İttifakı partilerinin birbirlerinden ne kadar memnun olduklarını araştırdıkları "İttifak Memnuniyeti" başlıklı anketi sosyal medya hesabından yayımladı.

MEMNUN OLMAYANLARIN ORANI MHP'DE DAHA YÜKSEK

Ankete göre, MHP'li seçmenlerin yüzde 63,8'i AK Parti ile ittifaktan memnunken, AK Partili seçmenin ise yüzde 73,9'u MHP ile ittifaktan memnun. Memnun olmayanların oranı MHP'de yüzde 35,6 iken, AK Parti'de ise bu oran yüzde 22,1.

MİLLET İTTİFAKI'NDA MEMNUN OLMAYAN TARAF SAADET PARTİSİ

Aynı ankete göre, Millet İttifakı cephesinde ise CHP'li seçmenlerin yüzde 84,5'i İYİ Parti ile ittifaktan memnunken, İYİ Partili seçmenlerin ise yüzde 74,5'i CHP ile ittifaktan memnun. Memnun olmayanların oranı CHP'de yüzde 11,1 iken, İYİ Parti'de ise yüzde 19,9.

İttifakın bir diğer kolu ise Saadet Partisi. Saadet Partili seçmenlerin yüzde 52,3'ü CHP ve İYİ Parti ile ittifaktan memnunken, yüzde 47,7'si memnun değil.



Anahtar Kelimeler: Saadet tabanı ittifaktan memnun ?

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER