Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet Partisi, Selçuk Bayraktar'a cevap verdi

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Baykar'ın projelerinin engellenmesi asla mümkün değil” dedi.

Saadet Partisi, Selçuk Bayraktar

Geliştirdiği insansız hava araçlarıyla adından sıkça söz ettiren Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın Habertürk televizyonunda Kübra Par'ın bir sorusuna verdiği cevap dikkatleri çekti.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı da olan Bayraktar, Par'ın, " İktidar değişirse projelerde engellenme endişeniz var mı" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bu projelerle alakalı mevcut siyasi iktidarın da bir gevşemesi olacak olursa ciddi akamete uğrama riski ve dünyadaki liderliğini kaybetme riski bulunmakla birlikte en ufak gevşeklik değişiklik ya da farklı ajandalarla yapılmış eylemlerin her biri bu projeleri yok etmeye yeter."

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Baykar'ın projelerinin engellenmesi asla mümkün değil” dedi.

Kaya, "Selçuk Bey'e, Baykar bu yola çıkarken yaşadığı sıkıntıları, iktidar tarafından önüne konulan engelleri hatırlamasını tavsiye ediyorum" dedi.

Türkiye'de herhangi bir iktidar değişikliğinin, ülkenin milli projelerinin önünün kesilmesinin gerekçesi olamayacağını belirten Kaya, "Bayraktar'ın yanlış bir çıkarım yaptığını düşünüyorum. İHA ve SİHA'lar bu ülkenin milli projeleridir. Bu projeler iktidarlara göre değişmez. Gözbebeği kurumlarımızın iktidar değişikliğine odaklı yorumlar yapmaması gerekiyor" şeklinde konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER