Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU: BİR TEK KENDİSİNİ VATANSEVER ADDEDERSE KARGALAR BİLE GÜLER

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni dönemin ilk Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda konuştu.

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU: BİR TEK KENDİSİNİ VATANSEVER ADDEDERSE KARGALAR BİLE GÜLER

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni dönemin ilk Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda konuştu. “Bir saadet dünyasından bahsedeceksek orada ne zalim ne de mazlum olmamalıdır.” diyen Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Bugünün şartları ile hakkımızı aramaya kalkarsak büyük devletler sürekli galip çıkar. Bizim kendi hak anlayışımızı oluşturmamız lazım. Bu dönem iktidara hazırlık dönemi olacaktır. Adaleti kamil manada tesis etmeden bu ülkede hiçbir şey yapamayız. Adalet lafla gelmez, icraatla gelir.

Bir anneyi, oğlu için hak aradığı için hapse atarsan adalet olmaz. Bir üniversiteyi kendi çizginde değil diye kapatmaya kalkarsan orada adalet olmaz. Kendisi ile aynı zihniyette olmayanları hain ilan edip bir tek kendisini vatansever addedenlere kargalar bile güler.

Göbeği dışarıya bağlı olanlar milli bir eğitim inşa edemezler. Milli eğitimi bir tek biz inşa edebiliriz. Kamu malına sahip çıkmak güzel ahlakın bir göstergesidir.”

İsrail’in menfaatleri uğruna tüm dünyanın gözü önünde Filistinlilere yıllardır zulmettiği söyleyen Karamollaoğlu, “Mazlumların haklarını arayamadığı, elde ettikleri hakları sonuna kadar kullanamadığı bir yerde adaletten söz edilemez.” diye konuştu.

Karamollaoğlu, ABD, Rusya ve Çin gibi küresel güçler tarafından “İsrail’in zulmüne ses çıkarılmadığını” kaydederek, dünyada barış, huzur ve adaletin sağlanması bakımından İsrail’in haksız eylemlerinin durdurulması gerektiğini vurguladı.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER