Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Saadet Partisi: Cübbeli Ahmet'in Erdoğan hakkında söylediklerini anlatsak...

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Kanal 42’de ve TV5’de katıldığı programlarda Cübbeli Ahmet’in suçlamalarına yanıt verdi.

Saadet Partisi: Cübbeli Ahmet

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Kanal 42’de ve TV5’de katıldığı programlarda Cübbeli Ahmet’in suçlamalarına yanıt verdi.

Cübbeli’nin İran ile ilgili eleştirilerini değerlendiren Aydın, ‘Biz onun bunun lafına bakacak değiliz. Ortadoğu’daki savaşlar mezhep savaşı değil, bir sömürü projesi dahilinde yürütülen savaşlardır. Bu sömürüye karşı duranlarla bir araya gelmekten imtina etmeyiz’ dedi.

Mezhepçiliğin hem Sünni dünyada hem de Şii dünyada karşılıklı olarak kışkırtıldığını belirten Aydın, ‘Amerikan Sünniliğine ve İngiliz Şiiliğine karşıyız. Yemen’deki çocukları öldürenler Sünni diye onları aklayacak değiliz’ ifadesini kullandı.

Aydın, Cübbeli Ahmet’in iç siyasetteki ithamlarına da şöyle cevap verdi:

“Eğer tıklanma rekoru kırmak istiyorsa, hapisten çıktıktan sonra biz Saadet Partisi heyeti olarak kendisini ziyaret ettik. O ziyarette Ak Parti ve Erdoğan hakkında söylediklerini açıklasın, işte o zaman Türkiye’de yer yerinden oynar. İnsanın tutarlı olması icap eder”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER