Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SAADET PARTİSİ ENDİŞESİ AK PARTİLİ VEKİLLERE NELER YAPTIRIYOR!

Saadet Partisi´ni 2019 seçimlerinde anahtar parti durumuna getiren süreçten en çok AKP´liler rahatsızlık duyuyor. ?Cumhur ittifakı?na katılması için heyet gönderilen Saadet Partisi´nden olumlu bir cevap alamayan iktidar partisi kanadı, bu kez de Saadet Pa

SAADET PARTİSİ ENDİŞESİ AK PARTİLİ VEKİLLERE NELER YAPTIRIYOR!

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Numan Kurtulmuş´un skandal açıklamalarından sonra aynı minvalde bir açıklama yaparak Saadet Partisi tabanına yönelik manipülatif bir girişimde bulundu. Parti yönetiminin destek vermediği ittifak için tabandan medet uman Ensarioğlu´nun açıklamaları hayalden öteye geçmiyor.

KENDİSİNDEN OLMAYANLARI FETÖ´CÜLÜKLE SUÇLAMA MODASI DEVAM EDİYOR

AKP-MHP ittifakına ilişkin yaptığı açıklamada "CHP, HDP, Saadet Partisi, İYİ Parti, PKK, FETÖ bir araya geldi" diyen Ensarioğlu´na büyük tepki var.

Gazete Duvar´dan Nergis Demirkaya´nın haberine göre, Ensarioğlu´nun açıklamaları şöyle:

"Cumhur ittifakı gündeme geldikten sonra 1991´deki MHP-Saadet Partisi ittifakının doğu ve güneydoğuda yaşadığı hezimet referans alınarak bugün de benzer bir sonuç doğuracağı üzerinden algı yaratılmaya çalışılıyor. Bu keyfi bir ittifak değil. Yeni bir seçim sistemi var. Cumhurbaşkanlığı sistemi gereği yüzde 50+1 gerek. Bu nedenle nasıl bugün CHP, HDP, Saadet Partisi, İYİ Parti, PKK, FETÖ, iç güçler, dış güçler, ne kadar şer ittifakı dediğimiz grup varsa bir araya gelip ?Erdoğan´a karşı aday çıkaralım? diyorsa Tayyip Erdoğan´ın Türkiye´yi büyütme, milli manevi değerlere sahip çıkma çabası ve yürüttüğü siyaseti doğru gören MHP veyahut BBP´nin Tayyip Bey´e kendini yakın görüp destek olmasından doğal bir şey olamaz. AK Parti Genel Başkanı´nın, Cumhurbaşkanlığına destek veriyorlar. Siz birileri size destek verirken bu desteği almayayım mı diyeceksiniz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER