Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Rusya, LGBT'ye savaş açtı!

Rusya, "eşcinsel propagandası yapma" yasağını bütün yetişkinleri de kapsayacak şekilde genişletmeye hazırlanıyor.

Rusya, LGBT

Rusya, "eşcinsel propagandası yapma" yasağını bütün yetişkinleri de kapsayacak şekilde genişletmeye hazırlanıyor.

Şu anda yürürlükte olan ve LGBT olmak konusunda çocuklara bilgi vermeyi suç sayan 2013 tarihli yasanın kapsamının daha da genişletilmesi ve cezaların sertleştirilmesi gündemde.

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma, LGBT propagandası yapmayı yasaklayan bir yasa tasarısına ön onay verdi. Yasa tasarısı kabul edilirse LGBT propagandası içeren materyalleri yaymak ve pedofiliyi normalleştiren materyaller için ağır para cezaları uygulanacak.

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma üyeleri, 2013 yılında kabul edilen ve 18 yaşının altındakiler arasıda ‘LGBT Propagandasının yayılması’nı yasaklayan bir yasanın devamı olarak görülen yasayı oy birliğiyle desteklediler. Yeni yasa medya, internet, edebiyat, ‘görsel-işitsel hizmetler’, filmler ve reklamlar için geçerli olacak.

 

LGBT PROPAGANDASI YAPANA AĞIR PARA CEZASI

Yeni düzenlemeyle, LGBT propagandası materyalleri yayan bireyler için 400 bin rubleye, tüzel kişiler için 5 milyon rubleye kadar para cezası uygulanacak. Rusya vatandaşı olmayan suçlular ise Rusya’dan sınırdışı edilecek.

Yasa hakkında yorum yapan Devlet Duma’sı Başkanı Vyacheslav Volodin, cezaların daha da yüksek olabileceğini ifade ederek, “Çocuklarımızı, normal bir yaşam sürmek isteyenleri korumak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” dedi.



Anahtar Kelimeler: Rusya ' savaş !

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER