Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

RTÜK neyi bekliyor?

Mizah adı altında her türlü ahlaksızlığın hoyratça sergilendiği “Konuşanlar” isimli program hakkında RTÜK’ten açıklama geldi.

RTÜK neyi bekliyor?

Mizah adı altında her türlü ahlaksızlığın hoyratça sergilendiği “Konuşanlar” isimli program hakkında RTÜK’ten açıklama geldi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hasan Can Kaya'nın hazırladığı 'Konuşanlar' isimli programa inceleme başlatıldığını söyledi. 

Şahin açıklamasında, '' Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği “Konuşanlar” isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır'' şeklinde konuştu.

Ahlaksızlık ve sınırsızlıktan prim yapan Konuşanlar isimli programın incelemeye bile mahal olmadan tez elden yayından kaldırılması bekleniyor. 

Son olarak yazar Nihat Genç, "Yokluk, sefalet, sapıklık diplerde... Gençler galiba para için makul yollardan geçinecek fikir, akıl, ürün bulamıyor ve zıpırın biri seyircinin yüzüne ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor! Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!" ifadelerine yer vermişti.



Anahtar Kelimeler: bekliyor?

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER