Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ronaldo'dan sonra Paul Pogba da önündeki bira şişesini kaldırdı

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası enterasan görüntülere sahne oluyor. Cristiano Ronaldo’nun hareketine benzer bir hareket Paul Pogba’dan geldi.

Ronaldo

Cristiano Ronaldo’nun basın toplantısında önündeki Coca – Cola şişelerini kaldırıp yerine suyu almasından sonra Paul Pogba da bugün önündeki bira şişesini kaldırdı

ilk kez 12 farklı şehirde oynanan olan Avrupa Futbol Şampiyonası saha içinden daha çok basın toplantısında verilen görüntülerle konuşulur oldu.

Maceristan ile Portekiz arasında gerçekleştirilen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası maçından önce kameraların karşısında geçen Ronaldo şampiyonanın sponsoru olan Coca Cola şişelerinin önünden kaldırmış yerine Su alıp “ su için” demişti. Bu harekete benzer bir hareket Fransız milli takımının başarılı futbolcusu Paul Pogba’dan geldi.

Müslüman olup hacca giden Futbolcu Paul Pogba, maç sonrası basın toplantısında masadaki Heineken marka bira şişesini kaldırdı. Paul Pogba’nın bu hareketi Ronaldo’nun Coca Cola hamlesinden sonra yeni bir gündem oldu.

İşte o video:

https://static.daktilo.com/sites/71/uploads/2021/06/16/pogba-ronaldonun-colayi-masadan-kaldirdigi-gibi-heineken-bira-sisesini-masadan-kaldirdi-sizce-nasil-bir-hamle.mp4

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER