Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

RAMİL, YASMANİ VE YASEMİN, DEVLER SAHNESİNDE

Atletizmde 14 etaptan oluşan Elmas Lig serisinde 2018 sezonu, 4 Mayıs Cuma günü Doha´da açılıyor.

RAMİL, YASMANİ VE YASEMİN, DEVLER SAHNESİNDE

 Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, dünya şampiyonu Ramil Guliyev, dünya ikincisi Yasmani Copello ve Avrupa şampiyonu Yasemin Can, sezonun ilk yarışına Doha´da çıkacak. 

200 metre dünya şampiyonu Ramil Guliyev ve 400 metre engelli dünya ikincisi Yasmani Copello, 2018 sezonuna dev bir mücadeleyle başlıyor. Bir süredir Antalya´da kamp yapan iki milli atlet, Doha´daki Elmas Lig mücadelesine katılacak.

Ramil Guliyev´in rakipleri arasında geçen yılın Elmas Lig galibi ABD´li Noah Lyles, 110 metre engelli olimpiyat şampiyonu Jamaikalı Omar Mcleod, dünya üçüncüsü Trinidad Tobagolu Jereem Richards ile kariyerlerinde 19.80´lik derece bulunan olimpiyat ikincisi Kanadalı Andre de Grasse yer alıyor.

Londra´da 400 metre engellide dünya ikincisi olan Yasmani Copello ise olimpiyat şampiyonu ABD´li Kerron Clement ile eski dünya şampiyonu Bershawn Jackson ve 2017 Elmas Lig şampiyonu Kyron McMaster´a karşı mücadele verecek.

Doha´daki programın son yarışı olan kadınlar 3 bin metrede ise Avrupa şampiyonu Yasemin Can sahne alacak. En iyi derecesi 8.53.16´yı geliştirmek için yarışacak Yasemin, mücadelede Hellen Obiri, Jenny simpson, Agnes Tirop gibi güçlü rakiplerle birlikte piste çıkacak.



Anahtar Kelimeler: RAMİL YASMANİ YASEM

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER