Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ramazan Deveci kitapları okumak ve yaşamak için...

İşte Ramazan Deveci’nin kitapları, Kitap yurdunda indirimde;

Ramazan Deveci kitapları okumak ve yaşamak için...

Hz. Fatıma, Kudüs, İman ve Namaz ve Vahiy İklimine Yolculuk...İşte kısa tanıtım yazıları ve Kitap Yurdu adresi....

 

Aşkımıza, Davamıza Şahit Olan Şehirler: Kudüs Tanıtım yazısı: Şehadet Sena Taş yazdı..

Ramazan Deveci ağabey; "Kudüs sevdası benim için tabiri caiz olursa 'İmanın yedinci şartı gibidir. Ancak Kudüs özgür olursa dünya Müslümanlarının özgürlüğü gerçekleşecek ve içinde yaşadıkları bu zilletten kurtulacaklardır" diyor kitabında. Bu sözler bize bu davanın ertelenmeyecek yada küçümsenmeyecek kadar önemli bir dava olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

Bu kitabı okurken bir taraftan kendinizi Kudüs sokaklarında dolaşırken bulacak, yazarla birlikte sabah namazını Mescid-iAksa'da kıldığınızı hissedeceksiniz. Ellerinizi rabbinize açıp özgür Mescid-i Aksa’da sabah namazı kılmayı nasip etmesi için dua edeceksiniz.

 “Yaşayan Kuran Hz. Fatıma” tanıtım yazısı; Hatice Atasoy yazdı…

Karanlık çağlara umut muştusu olacak hayatını, bu güne taşımak bizim elimizde. Yirmi sekiz yıllık yaşamını Kur’an ile şekillendiren, ölümünü sevinçle karşılayan vahyin kızını bir kez daha okumak isterseniz, mutlaka bir kitap evine uğrayın ve " Yaşayan Kur’an Hz. Fatıma" yı alın ve ailenizle, çocuklarınızla okuyun derim.

 “Hz. Meryem iffet ve adanmışlığı ile, Hz. Asiye direnişi ve mücadelesi ile, Hz. Hatice cömertliği ve fedakârlığı ile öne çıkmışlardır. Hz. Fatıma’da ise, Meryem’in iffet ve adanmışlığı, Asiye’nin mücadelesi, annesi Hatice’nin cömertliği, Hz. Aişe`nin ilmi bir araya gelmiştir. Onun için Peygamberimiz “Fatıma tüm kadınların efendisidir.” Buyurur.

 “Vahyin ışığında İman ve Namaz” tanıtım yazısı Zeynep Kübra Kılıç yazdı:..

Vahyin ışığında İman ve Namaz” tam da burada tekrar başımızı kaldırıp ne oluyor demeye başlamışken aklımızdaki anlam karmaşasını dindirecek bir kitap. Anlamları yerli yerine oturtacak, nasıl bir Allah'a inanıyorsun diye bizi sarsarak kendimize getirecek bir kitap.

Vahyin ışığında yani Allah'ın bize öğrettiği şekilde din, Allah'ın bize öğrettiği şekilde iman nasıl anlaşılmalı ve Allah'ın bize öğrettiği şekilde namaz nasıl kılınmalı? İşte tamda bunu anlatıyor, “Vahyin ışığında İman ve Namaz” kitabı...  

 “Vahiy İklimine Yolculuk / Hac Günlüğü”;  Arka kapak yazısı…

İşte büyük şeytanın önündeydim.  Neydi benim şeytanım Allah yolunda önüme çıkan engel neydi? Çocuklarıma olan sevgim mi? Dünya malına olan tutkum mu? Egom, enaniyetim, kendimi beğenme duygum mu? Bugün onu taşlamam gerekiyordu

Hac günlüklerini gün gün tutmaya çalıştım. Bulunduğum ruh halini o anki duygu ve düşüncelerimi yazdım. Gezdiğimiz, ziyaret ettiğimiz yerlerle ilgili teknik bilgileri ekledim. Hac ilgili rükünleri yaşarken, fıkhî bilgileri de ekledim. Böylece okuyucu yaşanan bir haccın içerisinde fıkhî bilgileri, hac ile ilgili ayet ve hadisleri de öğrenmiş olacak.  Ve tabi ki daha çok, haccın insanın duygu ve düşüncelerindeki etkisini, hac ibadetini anlamını kendimce yazmaya çalıştım… 

Kitap yurdundan Şipariş için tıklayın

EKRAN GAZETESİ



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER