Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN!

"Bugün bayram günü derler âlem eğlenir... Dertliler oturup derdim/iz söyleşir"

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN!

Bugün bayram. Hangi durumda olursak olalım, Allah©´ın bizlere armağan ettiği bayramları salt kutlamaktan ziyade, dostluğa ve kardeşliğe "yeniden" adım atmak adına vesile kılalım, sevelim, sevilelim, sevinelim ve sevindirelim?

Evet, sıkıntılarımız, krizlerimiz ve içerisinde debelendiğimizi düşündüğümüz kaoslarımız olabilir. Acı ve ızdırap içerisinde olabilir, nice eziyetlerle uğraşıyor olabiliriz?

Hatta kendi vatanımızdan uzaklarda mülteci konumunda olabilir, bir nevi sürgün yaşayabilir, özgürlüğümüz´ zalimler ve zulüm sistemlerince elimizden alınmış da olabilir. Vatansız, yani haymatlos olabilirdik, ama asla umutsuz olmamalıydık. Zira umutsuz olmak insanı boşluğa düşürür, bunalıma sürükler ve bizleri hemen her konuda çaresiz bırakır, yoksunlaştırırdı?

Buna benzer bir şekilde, sılayı rahim imkânından yoksun da olabilirdik. Birkaç saatlik mesafede bulunan köyümüze, kasabamıza, şehrimize, "vatanımıza" gidemeyebilir, oraların havasından, suyundan mahrum kalabilirdik, ama umudumuzu diri tutacak ve her bayram olduğu üzere bu bayramımızı da ailemiz, "varsa" yakın akrabalarımız, dostlarımız ve en önemlisi de yüzü bizimle birlikte aynı kıbleye dönük bulunan Müslüman kardeşlerimizle bayramlaşmalı, musafaha etmeli ve birbirimizde kardeşçe, dostça sarılmalıydık?

Bu günleri vesile kılarak, aramızda zamanla oluşmuş bulunan kırgınlıklarımızı bir kenara itmeli ve bu bayramı "yeniden" kardeşliğin tesisi için vesile kılmalıydık?

Bu vesile ile bayramınız mübarek olsun deriz? Yine bu vesileyle Çıra Yayın Grubu(Çıra Yayınları, haberduruş.com, farklibakis.Net) adına kurban bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını yine O´ndan dileriz...

ÎD MUBAREK!

CEJNA WE PÎROZ BE!

 

ROŞONé ŞIMA BIMBAREK BO!

 

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN!

 



Anahtar Kelimeler: RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER