Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ramallah'ta Siyasi Tutukluların Serbest Bırakılması İçin Gösteri Düzenlenecek

Siyasi Tutukluların Aileleri Komisyonu, El-Menare Kavşağı'nda siyasi tutukluların serbest için gösteriye iştirak edilmesi çağrısında bulundu.

Ramallah

Filistin Enformasyon Merkezi'nden
Filistin Yönetimi Cezaevlerindeki Siyasi Tutukluların Aileleri Komisyonu 11 Ocak Cumartesi günü sabah 11.30'da Ramallah'taki El-Menare Kavşağı'nda siyasi tutukluların serbest bırakılması talebiyle düzenlenecek gösteriye iştirak edilmesi çağrısında bulundu.

Siyasi tutuklulardan Basil Ebu Alya'nın babası Muhammed Ebu Alya oğlunun 35 günden beri istihbaratta siyasi bir suçlamaya binaen tutulduğunu ve işkenceye maruz kaldığını dile getirdi. Muhammed Ebu Alya bütün onurluları Filistin Yönetimi'nin cezaevlerinde ve istihbarat teşkilatının sorgulama merkezlerinde tutulan siyasi tutukluların serbest bırakılması için düzenlenecek gösteriye destek vermeye çağırdı. Aynı zamanda insan hakları kuruluşlarını, uluslararası kurumları ve basın yayın organlarını da düzenlenecek etkinliğe katılarak haksızlığa maruz kalan siyasi tutukluların davalarına destek vermeye çağırdı.

Huduri Üniversitesi öğrencisi Mümin Nezzal'ın annesi de bütün sivil toplum kuruluşlarını siyasi tutukluların serbest bırakılması için Filistin Yönetimi'ne baskı yapmaya çağırdı.

 
 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER