Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

RAHMİ TURAN: KAYNAĞIM TALAT ATİLLA

Rahmi Turan kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu açıkladı. Atilla daha önce sosyal medyada bu yönde dile getirilen iddiayı yalanlamıştı. Turan bu yalanlama nedeniyle kaynağını açıkladığını söyledi.

RAHMİ TURAN: KAYNAĞIM TALAT ATİLLA

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan günlerdir “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısının kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu açıkladı. Londra’da tedavi gören Rahmi Turan dün kaynağının kendisine o ismin Muharrem İnce olduğunu açıklamıştı. Turan bugün de kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu söyledi.

Turan sözlerini şöyle sürdürdü, “Kendisi de bu bilgiyi çok güvenilir olduğunu söylediği bir başka kişi tarafından elde etmiş. Dediğim gibi kaynağımı açıklamayacaktım ama onun ‘kaynak ben değilim’ açıklamasını görünce ismini açıklama mecburiyetinde kaldım.”

ATİLLA: SİTEMDE YAZIYOR DİYE…

Turktime.com Yönetim Kurulu Başkanı Talat Atilla, kaynağın kendisi olduğu yönünde sosyal medyada yayılan iddialar üzerine Twitter hesabından, “Değerli dostlar Rahmi Turan aynı zamanda benim sitemde yazıyor diye Rahmi Turan’ın yazısını benimle irtibatlayanların hepsini mahkemeye vereceğim. Çok çirkin” açıklamasını yapmıştı.

Talat Atilla@TalatAtilla

Değerli dostlar rahmi turan aynı zamanda benim sitem de yazıyor diye rahmi turan'in yazısını benimle irtibatlayanlari n hepsini mahkemeye verecegim. Çok çirkin..

41

01:35 - 23 Kas 2019

 



Anahtar Kelimeler: RAHMİ TURAN: KAYNAĞIM TALAT ATİLLA

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER