Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

RABİA NAZIN ÖLÜMÜNDE DİKKAT ÇEKEN ŞEPHE

Trabzon Adli Tıp’ın hazırladığı raporda, Rabia Naz’ın tırnaklarından erkek DNA’sı çıktığı öğrenildi.

RABİA NAZIN ÖLÜMÜNDE DİKKAT ÇEKEN ŞEPHE

Giresun’un Eynesil ilçesinde 13 Nisan günü evinin önünde yaralı bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede şüpheli şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın dosyasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Trabzon Adli Tıp’ın hazırladığı raporda, Rabia Naz’ın tırnaklarından erkek DNA’sı çıktığı öğrenildi.

Giresun’un Eynesil ilçesinde 13 Nisan günü evinin önünde yaralı bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede şüpheli şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın dosyasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı.

trabzon Adli Tıp’ın hazırladığı raporda, Rabia Naz’ın tırnaklarından erkek DNA’sı çıktığı öğrenildi. Giresun’un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı halde bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan’ın (11) ölümüyle ilgili şüpheli bir detay ortaya çıktı. Rabia Naz Vatan’ın ölümüyle ilgili Meclis Araştırma Komisyonu’nun da ilçede bulunduğu bir günde ortaya çıkan detayda Rabia Naz’ın tırnaklarından erkek DNA’sı çıktığı tespit edildi.

DNA PROFİLİNİ İÇERDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Rabia Naz Vatan, 13 Nisan 2018’de, Eynesil ilçesine bağlı Gümüşçay Mahallesi’ndeki evlerinin önünde yaralı bulundu. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekibince ambulansla hastaneye kaldırılan Rabia Naz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Küçük kızın ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu’ndan istenilen 2 ayrı raporda, ölümün, genel beden travmasına bağlı kırık ve iç organ yaralanması sonucu meydana geldiği, yüksekten düşme ile uyumlu olduğu kaydedildi. Aile ise kızlarına otomobil çarptığını ve yaralı olarak evin önüne bırakıldığını iddia etti. Olayla ilgili soruşaturmayı yürüten Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan açıklamada ise iddia ve ihtimallerin titizlikle değerlendirildiği vurgulanarak, olayın trafik kazası olabileceği yönündeki görgüye dayanmayan iddiaların, elde edilen bulgularla doğrulanamadığı belirtilirken, soruşturmada, 60 kişinin de tanık olarak ifadesine başvurulduğu açıklanmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER