Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Putin'in sözcüsü Peskov'dan, ‘Türkiye’ye suçlama

Kremlin’den yapılan açıklamada, “Suriye'deki Rus tesislerine karşı devam eden militan saldırılar Türkiye'nin kontrol bölgelerinden başlatıldı” denildi.

Putin

Suriye'nin İdlib şehrinde, baas rejim güçleri tarafından yapılan saldırıda beşi asker sekiz Türkiyelinin  hayatını kaybetmesinden sonra Ankara ile Moskova arasında suçlamalar sürüyor.

Rusya Devlet Başkanı Putin'in Basın Sözcüsü Dmitry Peskov, Suriye'deki Rus tesislerine karşı sürekli militan saldırıların Türkiye'nin kontrol bölgelerinden başlatıldığını ve Suriye ordusunu ile Rus askeri tesislerini hedef aldığını söyledi.

Peskov bugün düzenlediği basın toplantısında, "Rus ve Türk liderleri arasındaki son görüşmede, her iki tarafın İdlib'deki durumla ilgili bir dizi endişesi olduğunu doğruladı" dedi.

Peskov, "Moskova'yı endişelendiren, Türkiye'ye ait bir noktada yer alan İdlib'deki bu terörist grupların saldırgan faaliyetlerinin Suriye'deki askeri silahlı kuvvetlerin yanı sıra Rus askeri tesislerine yönelik bu saldırgan faaliyetlerinin devamı ve sürdürülmesidir" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER