Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Putin'in Sağ Kolundaki Gizem Ortaya Çıktı! Dünyanın En Soğuk Adamını Geçmişi Rahat Bırakmıyor

Sovyetler dönenimde Rusya'nın Sankt-Peterburg şehrinde dünyaya gelen ve çifti bir ailenin çocuğu olan Putin'in özel hayatına dair çok fazla ayrıntı bilinmiyor.

Putin

Sovyetler dönenimde Rusya'nın Sankt-Peterburg şehrinde dünyaya gelen ve çifti bir ailenin çocuğu olan Putin'in özel hayatına dair çok fazla ayrıntı bilinmiyor. 7 Ekim 1952 tarihinde doğan Putin şu an 69 yaşındadır. Hukuk fakültesini bitiren Putin, ekonomi üzerine de yüksek lisans yapmıştır. Her anlamda donanımlı olan bu adam Soyvetler Birliği'nin istihbarat servisinde ajan olarak çalışmıştır. KGB eğitimini Almanya'da yaptığı belirtilen Putin dünyanın en soğuk kanlı liderleri arasında yerini almıştır. Dünyaya bazen korku salan Putin'in özel hayatına ilişkin detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. İşte herkesin merak ettiği yürüyüşündeki o ince detay...

putincik.jpg

PUTİN TÜRKİYE'DE AJANLIK YAPTI İDDİASI

Yaşadığı coğrafyanın soğukluğunu yüzünde hissettiğimiz bu liderin köpeklere olan düşkünlüğünü de bilmeyen yoktur. Bir rivayete göre Putin'in 19 yaşındayken 1971 yılında Tüpraş Rafinerisi’nin inşaatında çalıştığı ve ajanlık yaptığı iddia edilmişti. Putin'in bundan dolayı Türkçe'yi akıcı olarak konuştuğu söylenmektedir. Bir diğer iddia ise Putin'in Müslüman olduğu yönünde. Tabii bu söylentilerin henüz resmi bir dayanağı yok. Hayatının her detayı merak uyandıran bu liderin yürüyüşü de dikkat çekilenler arasında. Putin yürürken sol kolunun hareket etmesine rağmen sağ kolu sabittir. Vücut dili mercek altına alınan bu gizemli liderin yürüyüşünün altındaki sır oraya çıktı.

puti.jpg

DÜNYANIN EN SOĞUK KANLI LİDERİNİN YÜRÜŞÜ ÇÖZÜLDÜ

Ukrayna'yı işgal kararından sonra tekrar gündeme gelen Rusya Devlet Başkanı Putin'in hayatı da araştırılmaya başlandı. Bir kere evlilik yapan Putin, boşandıktan 3 yıl sonra evlenmezsem bir daha evlenmeyeceğini ifade ederek herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Basın üzerindeki baskısını alalen yapan Putin, özel hayatı hakkında çıkan haberlere ilişkin de yayın yapan gazeteleri kapattırmıştır. Her adımında ayrı gizem olan Putin'in yürüyüşündeki tutuklulukta dikkat çekmeye başladı.

saogukk.jpg

Gençlik döneminde KGB ajanı olarak görev alan Putin'in sağ kolundaki tutukluluğun bundan kaynaklı olduğu ifade edildi. Portekiz, İtalya ve Hollandalı nörologların çalışmaları sonucunda hayrete düşen bilgiler oraya çıktı. Putin'in sağ kolundaki sabit durumu önce Pakinson hastalığına bağlayan medya, araştırmalar sonucunda bununla alakası olmadığı ortaya çıktı. Çünkü Rus liderin hiçbir sağlık sorunu bulunmuyor.

kol.jpg

PUTİN'DEN KGB İZLERİ...

Putin'in yürüyüşünü bile etkileyen durumunun geçmişinde yaşadıklarından dolayı olduğu yüksek ihtimaller üzerinde. KGB'de uzun yıllar ajan olan Putin çok iyi derece silah kullanmaktadır. Ajanlığın ona bıraktığı soğuk kanlılık hala yüzünden okunmaktadır. Hala avcılık yapmayı çok seven Putin, silahlardan asla vazgeçememiştir.

kgby.jpg

Askerken kullandığı silahlardan dolayı Putin'in sağ kolundaki bu alışkanlığı o dönemden geldiği belirtildi. Parmakları sürekli tetikte olan Putin'in sağ eli hep sabit ve yürürken aşağıdadır. Çünkü KGB ajanları silahlarını o zamanlar göğsünün altında taşıyordu. Bundan dolayı sağ elin tabancaya daha kısa sürede ulaşması amaçlanıyordu.

sari.jpg

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER