Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Putin'e içeriden muhalefet yükseliyor! Rusya Devlet Başkanı'nın akıl hocası: Çar kendi felaketini hazırlıyor

Ukrayna'da batan ve ilhak ettiği Herson'dan bile çekilmek zorunda kalan Rusya lideri Putin'e içeriden muhalefet artmaya başladı.

Putin

Ukrayna'ya açtığı savaş sonrası tüm dünyanın tepkisini çeken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e destekçileri de arkasını dönmeye başladı.

Ukrayna'da batan ve ilhak ettiği Herson'dan bile çekilmek zorunda kalan Rusya lideri Putin'e yakınındakilerden bile tepki geliyor. Putin daha önce sadık müttefiki Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov ve 'Putin'in şefi' olarak bilinen Rus paralı asker şirketi Wagner'in kurucusu Rus oligark Yevgeniy Prigojin tarafından eleştirilmişti. Söz konusu eleştirilerde Putin'in Ukrayna'da görevlendirdiği generaller hedef alınmıştı.

'KENDİ FELAKETİNİ HAZIRLIYOR'

Bu iki isimden sonra kızı Darya Dugina'yı bombalı suikastta öldürülen akıl hocası Aleksandr Dugin, Putin'i eleştirdi.

Herson mağlubiyeti, Rus İmparatorluğu'nu yeniden kurmak isteyen muhterisleri bile derinden sarstı. Onlardan biri olan Aleksandr Dugin'in "Putin sorumludur.. Rus yönetimi neredeyse tam bir krallık gibi otokrak olmasına rağmen, Çar halkını ve ülkesini koruyamamıştır.. Çar kendi felaketini hazırlamakta" dediği belirtildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER