Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Prof. Mehmet Görmez'in acı günü: Annesi koronavirüsten vefat etti

Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in koronavirüs tedavisi gören 86 yaşındaki annesi Sıdıka Görmez hayatını kaybetti.

Prof. Mehmet Görmez

ski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in koronavirüs teşhisi konulan ve tedavi gören annesi Sıdıka Görmez vefat etti. Gaziantep'te yaşayan merhum Sıdıka Görmez'in 86 yaşında ve yaşlılığa bağlı hastalıkları olduğu öğrenildi.

Dua ve gıyabi cenaze namazı istedi

Annesinin defin işlemleri için karayolu ile Gaziantep'e hareket eden Mehmet Görmez'in yakın çevresine yaptığı duyuruda "İçinden geçtiğimiz süreçten dolayı cenazeye katılmak ve taziyede bulunmak isteyen tüm kardeşlerimden istirhamım,ikindi namazını müteakib üçer kişilik cemaatlerle gıyabi cenaze namazını kılıp peşinden dua etmeleridir" dediği öğrenildi.

Gaziantep'te defnedilecek

Sıdıka Görmez cenazesi bugün Gaziantep'te kılınacak ikindi namazına müteakip koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde defnedilecek.

Ali Yalçın duyurdu

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Başkanım, Telekonferansa katılayım ama koronavirüs tedavisinde Validem. Katılamayacak bir durum olursa anlayışınızı rica ediyorum' demişti. Hocam, Allah rahmet etsin Validenize. Mekanı cennet olsun. Rabbim sizlere sabr-ı cemil ihsan eylesin. Başınız sağolsun" ifadeleri ile vefat haberini duyurdu.

 

Ali YALÇIN@_aliyalcin_

“Başkanım,Telekonferansa katılayım ama tedavisinde Validem. Katılamayacak bir durum olursa anlayışınızı rica ediyorum” demişti.@DIBMehmetGormez Hocam,Allah rahmet etsin Validenize.Mekanı cennet olsun. Rabbim sizlere sabr-ı cemil ihsan eylesin. Başınız sağolsun. https://twitter.com/_aliyalcin_/status/1251627476809285634 …

Ali YALÇIN@_aliyalcin_

Stratejist @abdullahciftcib ile başladığımız Telekonferans etkinliğimiz bu hafta da devam etti.

Zor zamanların inaç dünyamıza etkileri ve bir mümin olarak #CoronaVirüs özelinde musibetlere karşı duruşumuz konusunu Prof.Dr.Mehmet Görmez Hoca’mızdan dinledik.
Allah razı olsun

Resmi Twitter'da görüntüle

Resmi Twitter'da görüntüle

Resmi Twitter'da görüntüle

Resmi Twitter'da görüntüle

360

09:55 - 20 Nis 2020

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER