Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

PKK’Yİ KÜRTLER BİTİRMELİDİR! (1)

Mehmet GÖKTAŞ'IN Analizi;

PKK’Yİ KÜRTLER BİTİRMELİDİR! (1)

PKK, kesinlikle Kürtler tarafından bitirilmelidir. Bunu söylerken de asla Kürd’ü Kürd’e kırdırma ve şiddet yolunu kastetmediğimi hemen sözümün başında belirtmeliyim.

Evet, PKK’nin akıbeti mutlaka Kürtlere bırakılmalıdır. Çünkü PKK’nin en büyük darbesini yiyen, en çok zararını gören bizzat Kürtlerin kendisidir.

İsterseniz kaybedilen insan sayısından başlayalım. Ulaşabildiğimiz kaynaklara göre PKK ortaya çıktığı günden bu yana yüz binden fazla Kürd’ü, Kürd gencini ölüme götürmüş, binlercesini zindanlara yollamış, kalanını da dağlarda sefilce bir hayata mahkum etmiştir.

Şu anda bu acı tablodan nasibini almamış, içine ateş düşmemiş tek bir Kürd hanesi yoktur.

Can kaybını bir tarafa bırakalım, PKK’nin güçlü olduğu merkezlerde ekonomi iflas etmiş, başta hayvancılık ve ziraat olmak üzere tamamen durmuş, Kürd insanı çukurlara, çamurlara, toza toprağa mahkum edilmiştir.

Geriye kalan Kürd gençliği de PKK ve ona bağlı belediyelerin sosyal faaliyetleri çerçevesinde başta uyuşturucu olmak üzere ahlaksızlığın her türlü kozmopolit karanlığının içine itilmiş durumdadır. Daha önceki bir yazımda belirttiğim gibi, Kürd gençliğini kısa bir zamanda bu hale getirdiğinden dolayı Kemalizm PKK’ye teşekkür borçludur.

Türklerin PKK’den gördüğü zarar Kürtlere nispetle devede kulaktır. Hatta hayatını kaybeden 7 bin civarındaki asker ve polisin en az yüzde yirmi beşi de Kürt’tür.

Durum böyle olunca bunun hesabını PKK’den bizzat Kürtler sormalıdır. PKK Kürtler tarafından bitirilmeli, Kürtler tarafından feshedilmeli, Kürtler tarafından sonlandırılmalıdır.

Unutmayalım ki bizzat Kürtler tarafından bitirilmeyen bir PKK asla başka bir şekilde bitmeyecektir.

Bunun en doğru yol olduğu Hacire Ana’nın başlattığı eylemle bir daha anlaşılmıştır. Medya bu eylemi onlarca uçağın kalkıp Kandil’i bombalayıp dönmesinden daha değerli bulmuş olmalı ki üzerine atlayıverdi.

PKK Kürtler tarafından bitirilmeli derken meselenin sadece çocuğu dağa kaçırılan anaların parti binalarının önündeki eylemleriyle kalmamalı, yaptığı her kötülüğün hesabı bizzat Kürtler tarafından sorulmalıdır.

“Son terörist yok edilinceye kadar mücadelemiz sürecektir” gibi hamasi söylemleri bir tarafa bırakın da “Bundan böyle bir tek Kürd genci dağa çıkmayı istemeyecektir” noktasına nasıl gelinir, siz ona bakın.

Tabi bunun gerçekleşebilmesi için olumlu, güven verici ve güzel ortamların hazırlanması gerekir.

Not: PKK’yi Kürtler bitirmelidir! (1)  yazımızdan sonraki ikinci yazı başlığımız; DAEŞ’i Müslümanlar bitirmelidir! (2) ve ardından üçüncü yazı başlığımız da Kemalizm’i Türkler bitirmelidir! (3) olacak inşallah.

(Devam edecek)

 



Anahtar Kelimeler: KÜRTLER BİTİRMELİDİR! ()

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER