Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Pizza Gate ve ifşalar dönemi başlıyor!

Obama ve Clinton’ların da isimllerinin karıştığı büyük bir skandalın ismi olarak bilinen Pizzagate skandalının etkileri hala devam ediyor.

Pizza Gate ve ifşalar dönemi başlıyor!

Doğru Haber Gazetesi yazarı Yusuf Can Analiz Etti...

2016’daki başkanlık seçimlerinin hemen öncesinde ortaya çıkarılan bu skandal ile çocuk pedofilisi ticaretinin ayarlandığı Comet Pizza'nın sahibi James Alefantis'in Demokratlara yakınlığı ifşaa edilerek Hilary Clinton’un seçim yarışına büyük darbe vurulmuştu.
Ortaya çıkan ilişkiler ağında ABD için o kadar önemli insanlar vardı ki bu ifşanın büyük bir savaşın önemli bir dönemeci olduğu anlaşıldı.

Çünkü bu skandalı ortaya çıkarmak demek dünyanın en güçlü ailelerini ve sermaye sahiplerini karşısına almak demekti.

Hillary Clinton'un kampanya danışmanı John Podesta'nın, ticaret ve yüksek bürokrasi çevresinden kimselerle Comet Ping Pong adında bir pizzacıda düzenlenecek "pedofili" organizasyonuna ilişkin mail alışverişi Wikileaks üzerinden sızdırıldı.

Pizzacının sahibi J.Alefantis, John Podesta'nın kardeşi Tony Podesta ile yakın ilişkileriyle birlikte George Soros'un en büyük bağışçısı olduğu American Bridge Pac'in geçmişte Comet Ping Pong ile maddi ilişkileri ortaya çıktı.

Bu skandalın kilit isimlerinden biri olan Jeffry Epstein bu ilişkiler ağını bir arşiv haline getirerek gizlemişti.

Epstein, bir süre sonra CIA ve FBI tarafından yapılan ortak operasyonla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Dolar milyarderi J.Epstein bir süre sonra vasiyeti imzalatıldıktan sonra intihar ettiği söylenerek ortadan kaldırıldı.

Bu saatten sonra hem Küreselciler denilen zenginler kulübü hem de ABD derin devleti Epstein’in ARŞİVİNİN peşine düştü.

Bu arşivin J. Epstein’in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell tarafından kaçırıldığı ve Paris’te DGS tarafından korunan Rostchildlere ait bir malikanede misafir edildiği söylendi.

Ancak kısa bir süre önce Maxwell’in CIA tarafından kaçırılarak ABD’ye götürüldüğü ve FBI’ya teslim edildiği iddia edildi.

Bu saatten sonra ortalığın daha fazla karışacağı anlaşıldı.

Maxwell’in ABD’ye getirilmiş olması yeni ifşalar döneminin de başlangıcı olacak.

Zaten birkaç gün önce Epstein ile bir fotoğrafta görünen Trump’ın bu fotoğraftan çıkarılarak yayınlanması da yeni algı operasyonunda Milyarder Trump’ın bu güruhla herhangi bir ilişkisi olmadığı iması içindi.

Ancak ortadaki verilere göre Forbes Dergisinin yayınladığı ‘Zenginler Listesinde’ bulunan ekseri ismin bu skandalda rol aldığı anlaşılıyor.

Sadece dolar milyarderleri değil elbette; Pentagonda önemli noktalarda görev alan askerler ve bürokratlardan, belediye başkanlarından, şov dünyasından birçok ismin bu skandalda yer aldığı biliniyor.

Tabi ki bu sıradan kendiliğinden gelişen eğlenceler/partiler olayı değildi.

Üst Akıl denilen Şeytani aklın bir ahtapot misali tüm siyaseti/medyayı ve sermayeyi kontrol etme amacıyla planladığı bir organizasyon idi.

Şimdi madam Maxwell’in sunacağı arşivin sıralama usulüyle nasıl kullanılacağını, kısa bir süre sonra ABD siyasetini derinden etkileyecek ‘İFŞALAR DÖNEMİNİN’ startı için düğmeye basıldığında göreceğiz.

Nitekim Trump’ın özellikle “OBAMA GATE” deyip durması zihinleri hazırlamaktır.



Anahtar Kelimeler: Pizza ifşalar dönemi başlıyor!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER