Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Perinçek: Televizyonlarda Öcalan’a 'yanlış yaptık' dedirtilecek

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Abdullah Öcalan'ın yakın zamanda televizyon kanallarına çıkartılacağını iddia ederek 'Öcalan'a 'Silahları bırakın biz yanlış yaptık' dedirtilecek' şeklinde konuştu.

Perinçek: Televizyonlarda Öcalan’a

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Abdullah Öcalan'ın yakın zamanda televizyon kanallarına çıkartılacağını iddia ederek "Öcalan'a 'Silahları bırakın biz yanlış yaptık' dedirtilecek" şeklinde konuştu.

Habertürk'te yayınlanan bir tartışma programında konuşan Perinçek, Abdullah Öcalan'la ilgili iddialar ortaya attı.

“Öcalan'a biz yanlış yaptık dedirtilecek”

Abdullah Öcalan'ın yakın zamanda televizyon kanallarına çıkartılacağını öne süren Perinçek, "Türk devleti Öcalan'a 'Silahları bırakın, biz yanlış yaptık' dedirtecek. Şu an devletin, MİT'in elinde oyuncak durumunda. Onu kullanıyorlar" şeklinde konuştu.

Görevinden alınan Ayhan Bilgen'e övgü

Kobani olayları nedeniyle tutuklanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Belediye Başkanlığı görevinden alınan HDP'li Ayhan Bilgen'in dünkü açıklamalarına da övgüler dizen Perinçek, "Bu tavır, çoğunlukta olan tavır. Bizim Kürtlerimiz içerisinde de alkışlanacaktır. Bu bir çığır açıyor. Şimdiye kadar seslendirilemedi korkulardan dolayı. Ayhan Bilgen'in çatır çatır ortaya koyması cesur bir adımdır" dedi.

download_19

Perinçek'in Öcalan'la görüşmesi

Geçmişte Abdullah Öcalan'la buluştuğu PKK kamplarında çekilen fotoğraflarıyla hatırlanan Perinçek, sözkonusu görüşmesi sırasında Öcalan tarafından kendisine uzatılan çiçekle fotoğraflanmıştı. Perinçek, "Apo'dan çiçek aldığınız için hiç pişman oldunuz mu?" sorusuna şu cevabı verdi; "Hayır. Çok doğru bir şey yaptım. Mesele çiçek alma meselesi değil. Abdullah Öcalan yakalandığında 'Perinçek bana geldi. ABD ve İsrail'le beraber olma. Silahları bırak ve Türkiye'nin bütünlüğü içinde yer al' dedi. Ben orada çok doğru bir iş yaptım. Onu yapmasaydım içimde ukde kalırdı. Herkesle görüşürüm. Trump'la da görüşürüm. Düşmanla da görüşürüm. Herkesle görüşürüm" cevabını verdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER