Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Perinçek palavralarında bugün: “IŞİD saflarında 30 bin Uygur var.”

Doğu Perinçek Habertürk canlı yayınında yine yalanlarla Doğu Türkistanlı Müslümanları hedef aldı.

Perinçek palavralarında bugün: “IŞİD saflarında 30 bin Uygur var.”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Çin’in katliamlarını gizlemek için Uygur Müslümanları hakkında dezenformasyon oluşturmaya devam ediyor. Çin zulmüne karşı Uygur Müslümanlarının çatı yapılanması olan Türkistan İslam Partisi’ni PKK ile eş tutan Perinçek gazını alamayarak IŞİD içinde 30 bin Uygur olduğu iftirasını söyledi.

“PKK neyse Doğu Türkistan İslam Partisi aynı. Amerika tarafından eğitilen CIA, tarafından fonlanan örgütler bunlar PKK, Doğu Türkistan. Bunlar Türk askerine kurşun sıkan adamlar. Bizim, Fırat Kalkanı Harekatı’nda. Uygur Türkleri. IŞİD içinde 30 bin Uygur var.” Türkistan İslam Partisi’nin Esed rejimine karşı Suriye muhalefetiyle birlikte savaştığını bu sebeple aslında Türkiye ile aynı askeri ve siyasi yerde konumlandığını göz ardı eden Doğu Perinçek artık tam anlamıyla bir geçerliliği dahi olmayan IŞİD içinde 30 bin Uygurlu olduğu yalanını nereden çıkartıyor?

Her şeyi ABD planı, C-I-A projesi olarak değerlendiren Doğu Perinçek'in her akşam bir televizyon kanalında yalanlarını Türkiyelilere aktardığı da unutulmamalıdır. Akıl sağlığından şüphe edilecek şekilde yalan söylemekten çekinmeyen bir adamı dinlemek zorunda kalan bir toplumun ne kadar sağlıklı düşünebileceği de bir başka mesele olarak önümüzde durmaktadır. Bu konuda medyaya, sabah akşam televizyon kanallarına çıkarttıkları insanlar hakkında sorumluluk düşmektedir!

"PKK neyse Doğu Türkistan İslam Partisi aynı"  diyen Doğu Perinçek'e sosyal medya kullanıcıları şu fotoğraflarla karşılık verdi: 

dogu-001.jpgper.jpg

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER