Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Peker'den ajan tepkisi: Bir dahaki videoda Tayyip Abi, helalleşeceğiz

Sedat Peker, YouTube üzerinden yayımladığı video ile yine gündemi sarsarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a flaş ifadeler kullandı.

Peker

Sedat Peker, YouTube üzerinden yayımladığı video ile yine gündemi sarsarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi hakkında için ajan iddiasında bulunması sonrasında yayınladığı 8. videosunda " Helalleşeyeceğiz abi, ben ajan değilim" ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"Madem ben ajanım anlatacağım abi, bir özür bekledim abi ya. Ya bütün olanları anlattık, bütün her şey ortada. Bütün bunları halk biliyor, sana anlatmıyorlar. Bir sen bilmiyorsun, çevreni sarmışlar. Geri kalan herkes biliyor. Yaşadığım sürece sana karşı asla saygısızlık içerisinde olmayacağım. Ancak sen görmek istemiyorsan ben vatan haini olarak anılmak istemem. Ben vatan haini değilim. Bunu en iyi sen biliyorsun. Senin hiçbir gücün yokken ben vardım. Onların hiçbiri yoktu. Alkış beklemedim, ön planda olmadım, elimden ne geliyorsa onu da yaptım. Bir dahaki videoda konuşacağız Tayyip Abi, baş başa, abi-kardeş. Açık delillerle, bilinmeyen delillerle anlatımlarımı doğrulayacağım. Helalleşeyeceğiz abi, ben ajan değilim. Bunu tüm dünyaya göstereceğim."

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER