Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

PEGASUS ÇALIŞANLARININ DİN DÜŞMANLIĞI

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu tarafından Pegasus Havayolları çalışanlarının, Kadir Gecesi münasebetiyle Müslümanların kutsallarına hakaret içeren paylaşmlarına yönelik bir basın açıklaması düzenlendi.

PEGASUS ÇALIŞANLARININ DİN DÜŞMANLIĞI

Pegasus Havayolları çalışanları Müslümanların kutsallarına   Kadir Gecesi Hakaret ettiler.

Kur'an-ı Kerim'in indirildiği, müslümanların ibadetle değerlendirdikleri Mübarek Kadir Gecesi'nde “ içkili eğlence düzenleyen, Kadir gecesine özel” “Rabbim kabul etsin” ifadeleriyle rezaletlerini paylaşarak Müslümanlar ve İslamla alay ederek Din düşmanlıklarını ortaya koydular.

 Kayseri Gönüllü kültür kuruluşları olarak! Mübarek Ramazan ayında ve Kadir Gecesi'nde haram işleyerek ve haramlarına Allah kabul etsin deyimi ekleyerek İslam ve Müslümanlarla alay eden Pegasus çalışanlarını ve buna göz yuman yöneticilerini şiddetle kınıyoruz.

Din ve inanç hürriyetine saygısızlık ve saldırı olarak değerlendirdiğimiz çağdışı, insan ve toplum vicdanına müdahale olan olaya karışan ve göz yuman, Pegasus personeli ve yöneticileri hakkında soruşturma açılması ve faillerinin ortaya çıkarılıp, adalete teslim edilmesi için ilgili kurumları göreve davet ediyoruz.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER