Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Partilerin bayramlaşma programı belli oldu

Siyasi partilerin Kurban Bayramı’ndaki bayramlaşma programları netleşti. En çok partiyle CHP, en az partiyle ise HDP ise bayramlaşacak.

Partilerin bayramlaşma programı belli oldu

Siyasi partiler arasında gelenekselleşen bayram ziyaretleri bu yıl da korona virüsü nedeniyle bayramın ikinci günü video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek. Kurban Bayramı’nda AK Parti 11, CHP 16, HDP 4, MHP 6, İYİ Parti ise 14 partiyle bayramlaşacak.

AK PARTİ 11 SİYASİ PARTİYLE BAYRAMLAŞACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın ve Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Muhammed Cem Çekerek’ten oluşan AK Parti heyeti Kurban Bayramı’nda 11 siyasi partiyle bayramlaşacak. İlk olarak CHP ile bayramlaşmaya başlayacak AK Parti, ana muhalefet partisinin ardından sırasıyla MHP, Hür Dava Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, DSP, Demokrat Parti, İYİ Parti, Vatan Partisi, Anavatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi temsilcileriyle bayramlaşacak. AK Parti’nin bayramlaşma programında HDP, Gelecek Partisi ve Demokrasi Atılım Partisi (DEVA) yer almadı.

CHP 16 PARTİYLE BAYRAMLAŞACAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar ile Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel'in yer aldığı CHP heyeti, Kurban Bayramı’nda 16 siyasi partiyle bayramlaşacak. İlk olarak AK Parti’yle bayramlaşacak olan ana muhalefet partisinin bayramlaşma programı Demokratik Sol Parti, Vatan Partisi, HDP, İYİ Parti, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, MHP, Saadet Partisi, Anavatan Partisi, Genç Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Türkiye Değişim Partisi ile devam edecek.

HDP 4 SİYASİ PARTİYLE BAYRAMLAŞACAK

HDP Eş Genel Başkan Yardımcıları Tuncer Bakırhan, Tülay Hatimoğulları ile İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ile İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay’ın yer aldığı HDP heyeti ise bu Kurban Bayramı’nda 4 siyasi partiyle bayramlaşacak. Programına ilk olarak Gelecek Partisi ile bayramlaşacak olan HDP’nin bayramlaşma programı, CHP, DEVA Partisi ve Saadet Partisi’yle devam edecek.

MHP 6 SİYASİ PARTİYLE BAYRAMLAŞACAK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Necmi Yıldırım, Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe’den oluşan MHP heyeti ise Kurban Bayramı’nda 6 partiyle bayramlaşacak. İlk olarak DSP ile bayramlaşacak olan MHP, sonrasında ise programa sırasıyla AK Parti, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’yle devam edecek.

İYİ PARTİ 14 PARTİYLE BAYRAMLAŞACAK

İYİ Parti Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukaş, Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Kadın Politikaları Toplumsal Şiddetle Mücadeleden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Genel İdare Kurulu Üyesi Kadriye Ünler’den oluşan İYİ Parti ise Kurban Bayramı’nda 14 partiyle bayramlaşacak.

İlk olarak Saadet Partisi’yle bayramlaşacak olan İYİ Parti’nin bayramlaşma programı, Demokrat Parti, CHP, Vatan Partisi, AK Parti, Büyük Birlik Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, DSP, Anavatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Genç Parti, Hür Dava Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi’yle devam edecek.



Anahtar Kelimeler: Partilerin bayramlaşma programı belli

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER