Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Pakistan'da İmran Han'a televizyon yasağı!

Pakistan Elektronik Medya Düzenleme Otoritesi (PEMRA), "devlet kurumlarına ve yetkililerine karşı provokatif ve asılsız iddiaları" iddiasıyla eski Başbakan İmran Han'ın konuşmalarının televizyonlarda yayınlanmasına yasak getirdi.

Pakistan

Pakistan Elektronik Medya Düzenleme Otoritesi (PEMRA), " devlet kurumlarına ve yetkililerine karşı provokatif ve asılsız iddiaları" iddiasıyla eski Başbakan İmran Han'ın konuşmalarının televizyonlarda yayınlanmasına yasak getirdi.

PEMRA tarafından pazar günü yapılan açıklamada, yasağa gerekçe olarak "İmran Han'ın devlet kurumlarına ve yetkililerine yönelik tahrik edici açıklamalarıyla nefret söylemi yayması ve asılsız iddialar ortaya atması" gösterildi.

İmran Han'ın liderliğini yaptığı Pakistan Adalet Hareketi Partisi (PTI) yetkilileri ise PEMRA'nın söz konusu kararına tepki gösterdi.

İmran Han, Rusya ve Çin ile yakınlaşma adımları atması ve Siyonist İsrail rejimini tanımayı reddetmesiyle Amerika’nın hedef tahtasına oturmuş ve meclisteki güven oylaması yoluyla görevinden azledilmişti.



Anahtar Kelimeler: Pakistan' İmran ' televizyon yasağı!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER