Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Özlem Zengin'e hakaret eden avukat hakkında karar verildi

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan avukat, ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçundan tutuklandı.

Özlem Zengin

Sosyal medyada AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e ilişkin sözleri nedeniyle gözaltına alınarak "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheli M.Y.'nin tutuklanmasına karar verildi. 

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında sosyal medya üzerinden hakaret içerikli sözler sarf ettiği iddiasıyla dün gece gözaltına alınan şüpheli M.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

"Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Kamu görevlisine hakaret" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan şüpheli M.Y'nin basın savcılığınca ifadesi alındı. Şüpheli M.Y. daha sonra "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüpheli M.Y.'nin tutuklanmasına karar verildi. 

SOYLU’YA HAKARET EDEN KİŞİDE DE BENZER BİR DURUM YAŞANDI 

Sosyal medya üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi ile paylaştığı fotoğrafın altına küfürlü yorum yazan bir şahıs da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kişi daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımlar sebebiyle gözaltına alındı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER