Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Özgür Özel, çok eşliliği savunan Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'i Bakan Koca'ya şikayet etti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, çok eşliliği savunan ve Medeni Kanun'un kaldırılmasını isteyen Sağlık Bilimleri Üniversitesi GATA Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ali Edizer'i Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya şikayet etti..

Özgür Özel, çok eşliliği savunan Başhekim Yardımcısı Ali Edizer

Eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesaplarından Medeni Kanunu ve tek eşliliği hedef alan paylaşım yaptı.

ATV'de yayınlanan 'Esra Erol'da' programını eleştiren Edizer, şu ifadeleri kullandı:

"Esra Erol'a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir. Sorsan ‘kadına özgürlük ve uygarlık’ kazandırıldı. Resmiyete tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği. Kuvveden fiile batı ahlâksızlığı..."

Ali Edizer'in yaptığı paylaşım. 

Menzilci olduğu ileri sürülen Ali Edizer'in sosyal medya hesabında paylaştığı bir başka video konuşmasında da, "Medeni Kanun'u yıkmak için mücadele ettiğini" söylemiş, Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği resmi nikahla sadece tek kişiyle evlenilmesini eleştirerek, "Boşanmak yerine 2. eşi alın" demişti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ali Edizer’in paylaşımıyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğünü duyurdu.

Özel, “Sosyal medya paylaşımları nedeniyle GATA’nın Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’e partimizde ve kamuoyunda duyulan büyük rahatsızlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ilettim. Sayın Bakan duyduğu rahatsızlığı ifade etti, yarın gereğinin yapılacağını iletti” açıklamasında bulundu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER