Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Özdağ: FETÖ’cü hesaplar beni hedef alıyor

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik FETÖ iddialarıyla tartışma yaratan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, sosyal medyada FETÖ hesaplarınca hedef alındığını belirtti.

Özdağ: FETÖ’cü hesaplar beni hedef alıyor

Yİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik FETÖ iddialarıyla tartışma yaratan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, sosyal medyada FETÖ hesaplarınca hedef alındığını belirtti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bazı mesajlarda 'ETÖ'cü (Ergenekon Terör Örgütü) olmakla' suçlandığını açıkladı.

Özdağ, “FETÖ hesaplarının yaptığım açıklama sonrası organize şekilde sosyal medyadan beni hedef göstermesi dikkat çekici. Doğru yolda olduğumuzu kanıtlar nitelikte” dedi. 

Ekran Resmi 2020-10-26 09.52.37

Özdağ, Kavuncu ile ilgili olarak "Buğra Kavuncu İYİ Parti'ye gelmeden önce Meral Akşener'i FETÖ'cü olabileceği konusunda uyardım" açıklamasında bulunmuştu:
"Meral Hanım, güvenlik konusunda devletin en önemli kişisiyle görüştüğünü ve Buğra Kavuncu hakkında olumsuz bir bilgi olmadığını bana söyledi. Ben de kendisine devlet elindeki her bilgiyi vermez dedim."



Anahtar Kelimeler: Özdağ: hesaplar hedef alıyor

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER