Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

“Otellerimizin talebi doğrultusunda otellerde kalan depremzedeler KYK yurtlarına yerleştiriliyor”

Nevşehir Valiliği, deprem sonrasında şehre gelip otellere yerleştirilen depremzedelerin KYK yurtlarına transferleri hakkında bir açıklama yaptı.

“Otellerimizin talebi doğrultusunda otellerde kalan depremzedeler KYK yurtlarına yerleştiriliyor”

Nevşehir Valiliği, Nevşehir’e giden depremzedelerin durumu hakkında yaptığı açıklamada deprem sonrasında Nevşehir’e gelen ve şehirdeki bazı otellerde kalan depremzedelerin, o otellerin talebi doğrultusunda KYK yurtlarına transfer edildiğini duyurdu.

Valiliğin basın açıklaması şöyle:

“Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz fakat birlik ve beraberlik ruhu ile Türkiye olarak Tek Yürek olduğumuz şu günlerde, Nevşehir Valiliği olarak depremin ilk dakikasından itibaren reaksiyon göstererek tüm gücümüzle deprem bölgelerimize destek sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz.

“Deprem bölgelerinden çıkışların olduğu ilk andan itibaren, ilimizdeki kamu kurumlarımızın tesisleri ve Kapadokya’da yer alan tüm otellerimiz kapılarını tüm depremzedelerimize açmış ve konaklamalarını sağlamıştır.

“Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesinin ardından KYK yurtlarının depremzedelerimizin hizmetine açılması nedeniyle konaklama açısından daha büyük bir alan oluşturmuştur.

“Otellerimizden gelen talepler doğrultusunda otellerde konaklayan depremzedelerimizin KYK yurtlarına yerleştirilmesi Valiliğimiz tarafından sağlanan transfer araçları ile yapılmaktadır.

“Depremzedelerin kalmasını isteyen otellerdeki depremzedeler ise KYK yurtlarına transfer edilmeyecek:

“Depremzedelerimizi misafir etmeye devam etmek isteyen oteller ile ilgili ise Valiliğimizin bir tasarrufu yoktur. Talep olmayan hiçbir otelden depremzedelerimiz KYK yurtlarına transfer edilmemektedir.

“Valiliğimizce deprem bölgelerinden gelerek doğrudan AFAD’a başvuran tüm depremzedelerimizi ise ilimizdeki KYK yurtlarında misafir etmeye devam etmekteyiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER