Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Onursal Adıgüzel: Oyları canımızla, başımızla koruyacağız

YSK´nın işini ciddiyetle yapmadığını ifade eden Adıgüzel´e göre seçim güvenliğinde birincil öncelik teknoloji kullanımında değil, insan kaynağında, yani sandık başındaki görevlilerde ve partilerin yerel örgütlerinde?

Onursal Adıgüzel: Oyları canımızla, başımızla koruyacağız

Siyasetçiler birbirlerine karşı tüm kozları kullandı. Deyim yerindeyse gökkubbe altında edilmedik hakaret, söylenmedik yalan, savrulmayan tehdit kalmadı. Olağan ve adil bir seçim süreci yapılan demokratik bir ülkede olsaydık, gönül rahatlığıyla ?siyasetçiler söyleyeceklerini bitirdi, artık söz sırası seçmende? deyip yarın akşamki sonuçları bekleyecektik. Fakat Türkiye´de usulsüzlüğe açık seçim sistemi ve süreci dolayısıyla esas büyük mücadele yarın sandık başında yapılacak.

Peki başta 24 Haziran 2018´eki seçimler olmak üzere yaptıkları hataları dolayısıyla hem kendi tabanının hem de genel olarak muhalefetin tepkisiyle karşılaşan CHP, yarınki seçimlerde usulsüzlüklerin önüne geçmek için etkili tedbirler aldı mı? Geçen hafta söyleşi yaptığımız bilgisayar yüksek mühendisi Bilgehan Turhan, YSK´nın yanı sıra başta CHP olmak üzere muhalefeti de usulsüzlüklere ve hatalara karşı önlem almamakla eleştirmişti. Turhan´ın eleştirilerini de not edip CHP´nin kapısını çaldık. 24 Haziran´da en çok eleştirilen CHP´nin İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel´le 31 Mart için yaptıkları hazırlıkları, kendilerine yönelik eleştirileri, usulsüzlüklere ve hatalara karşı aldıkları tedbirleri konuştuk?

Yazının devamını okumak için...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER