Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Önce linç edildi sonra Atatürk büstü öptürüldü

Muğla´da İbrahim Ç. adlı bir kişi sosyal medya paylaşım sitesinde paylaştığı foto üzerine linç edildikten sonra Atatürk büstü öptürüldüğü olaylar meydana geldiği bildirildi.

Önce linç edildi sonra Atatürk büstü öptürüldü

Ajansların haberine göre, Doğu illerinde devam eden çatışma ortamı Türkiye´nin birçok noktasında ´ırkçı´ saldırılara ve linç girişimlerine neden olurken, son saldırı haberi Muğla´nın Seydikemer ilçesinden geldi.

mugla pesmerge1
Facebook hesabında peşmerge kıyafetiyle fotoğrafını paylaşan İbrahim Ç., organize olan bir grubun saldırısına uğradı. Atatürk büstü öptürülen İbrahim Ç. linç edilmek istendi.

Seydikemer´in Kumluova Mahallesi´nde serada çalışan İbrahim Ç.´nin sosyal paylaşım sitesi Facebook´ta paylaştığı fotoğraf ortalığı karıştırdı. İbrahim Ç.´nin?Bu kıyafeti giymek bile onurdur´notuyla paylaştığı fotoğraftaki kıyafeti PKK kıyafetine benzetilince, fotoğraf kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Fotoğraf: DHA

Fotoğraf: DHA

Fotoğrafı paylaşmakla kalmayıp durumdan vazife de çıkaran bir grup, saat 11:00 sularında Kumluova Mahallesi´nde İbrahim Ç.´yi yakalayıp elbiselerini parçaladı. Grup mahalledeki Atatürk heykelini öptürdükleri İbrahim Ç.´yi linç etmek istedi. İbrahim Ç., jandarma ekipleri tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

İbrahim Ç.´nin dövülmesi cep telefonuyla da görüntülenip sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıldı.

İbrahim Ç.´nin Urfa Siverek nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER