Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ömer Çelik'ten 'bombalı saldırı' yorumu: Türkiye bir güven ülkesidir

AK Parti Sözcüsü Çelik, Taksim'deki saldırının ardından güvenlik güçlerinin çalışmalarının zafiyete uğratılmaya çalışıldığını savunarak "Terörle mücadele konusunda milletimiz bir ve bütündür" dedi.

Ömer Çelik

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Teröre mazeret üreten ve güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini zaafa uğratmaya çalışan yaklaşımlar ve tavırlar sergilenmesi büyük bir şuursuzluktur. Türkiye bir güven ülkesidir. Terörle mücadele konusunda milletimiz bir ve bütündür" dedi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'da İstiklal Caddemizde gerçekleşen hain saldırı sonrası tüm vatandaşlarımızın teröre karşı birlik ve beraberlik gösterilmesi noktasında ortaya koyduğu tavır tüm dünyaya mükemmel bir mesaj vermiştir. İnsanlık düşmanı teröre karşı biriz ve beraberiz. Güvenlik güçlerimiz son derece etkili çalışmalarla hızlı bir biçimde faili ve bağlantılarını tespit edip yakalamıştır. Bu, Türkiye'nin terörle mücadeledeki gücünü ve yüksek kapasitesini bir kere daha göstermiştir. Buna karşılık, vatandaşlarımızı temsil noktasında sorumluluğu bulunan bazı siyasi çevrelerin ve kişilerin, devletimizin kurumlarından çok şaibeli odakların yanıltıcı beyanatlarını, sözde analizlerini ve manipülatif değerlendirmelerini esas almaları son derece vahimdir" dedi. 

'KONUMLARI MEŞRU DEĞİLDİR'

Çelik, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"Terör karşısında net duruş, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi ve anayasal düzenimizi korumanın ilk maddesidir. Terör karşısında bulanık tavırlar üretenlerin ve terör eylemlerinden siyasi hesaplaşma çıkarmaya çalışanların konumu meşru değildir. Kuşkusuz demokrasilerde her olayın çok yönlü değerlendirilmesi, farklı görüş ve analizlerin olması doğaldır. Ancak teröre mazeret üreten ve güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini zaafa uğratmaya çalışan yaklaşımlar ve tavırlar sergilenmesi büyük bir şuursuzluktur. Türkiye bir güven ülkesidir. Terörle mücadele konusunda milletimiz bir ve bütündür. Terörle mücadelemiz bedeli ne olursa olsun sonuna kadar sürecektir. Kaybettiğimiz canlarımıza bir kere daha rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER