Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Olçok'tan Soylu'ya yanıt: Sizin politika ürettiğiniz konu için biz ağlıyoruz.

15 Temmuz darbe girişiminde oğlunu ve eşini kaybeden Nihal Olçok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Adil Öksüz açıklamasına sert tepki gösterdi.

Olçok

15 Temmuz darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Adil Öksüz açıklamasına Twitter'dan paylaştığı mesajlarla tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir televizyon programında "Adil Öksüz’ün nerede olduğunu biliyoruz. Ama bizde kalsın" diyerek 15 Temmuz darbe girişiminin ardından firar ettiği açıklanan Adil Öksüz'ün yerini bildiklerini söylemişti.

'NEDEN KALPLERİ VE AKILLARI BULANDIRIYORSUNUZ'

Soylu'nun açıklamalarının ardından Twitter'dan açıklamalarda bulunan Nihal Olçok, "Neden kalpleri ve akılları bulandırıyorsunuz? Ne geçiyor elinize acımıza acı katmakla" dedi. 

 

Nihal OLÇOK@NihalOlcok

Bir seçim zamanı Apo gibi iade edilmek üzere,muhafaza mı ediliyor biryerlerde?Ayrıca madem gizli neden dillendiriyorsunuz sayın @suleymansoylu,neden kalpleri ve akılları bulandırıyorsunuz? Ne geçiyor elinize acımıza acı katmakla. Sizin politika ürettiğiniz konu İçin biz ağlıyoruz https://twitter.com/biz10tv/status/1201052938438955008 …

Artı Gerçek



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER