Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÖKSÜZ ÇOCUKLAR GALERİSİ ADLI ANI-DENEME KİTABI ÇIKTI!

Şair ve yazar Nurettin Durman'ın "Ökzüz Çocuklar" adlı anı ve deneme kitabı, Çıra yayınları 'edebiyat' serisinde yayınlandı.

ÖKSÜZ ÇOCUKLAR GALERİSİ ADLI ANI-DENEME KİTABI ÇIKTI!

Şair ve yazar Nurettin Durman'ın yayınlanmış olan "Öksüz Çocuklar Galerisi" adlı eser için, her ikisi de şair olan Nurullah Geçn ve Süleyman Çelik birer değerlendirmede  bulundular.

Nurullah Genç eser için şunları söyledi: "Hafıza-i beşer nisyanla maluldür. ­­­­­­Bu sözü biliriz de mazinin derinliklerinde saklı olan hazinelerimizi çoğu kez hafızalarımızın nisyana mahkum faniliğine bırakırız. Oysa maziden kalanlar ve onlardan ışıldayan tedailer geleceğimizin uçsuz bucaksız yollarında anlamlı durak işaretleri, her halükarda yanmaya devam eden kandillerdir. Nurettin durman elinde kandil taşımayı seviyor, ve bunu çok iyi beceriyor..."

Süleyman Çelik ise, şu değerlendirmede bulundu: "Durman, bir dönemin öne çıkan ve hep önde giden isimlerini ve onlarla ilgili belki de hiçbir yerde okuma imkanımız olmayacak anılarını, edebiyat dergilerinin maceralarını, katıldığı etkinlikleri ve günlüklerinde seçilmiş kimi sayfaları da bizlerle paylaşıyor. Yakın tarih edebiyatı da diyebiliriz bu anıların bir kısmına..."

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz