Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Oğlunun gazetesinden nefret ediyor

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren köşesinde ilginç bir bilgi paylaştı. İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek´in annesi Melek İpek´in oğlunun sahibi olduğu Bugün gazetesi ile ilgili ´Ben de nefret ediyorum Bugün´ün yayınından´ dediğini aktardı.

Oğlunun gazetesinden nefret ediyor

Bugün gazetesinden 17 Aralık operasyonları sonrasında ayrılan ve Star´da yazmaya başlayan Ahmet Taşgetiren köşesinde dikkat çeken bir anısını paylaştı.

İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek ve paralel yapılanma arasındaki ilişkiyi köşesinde değerlendiren Taşgetiren, İpek´in annesi Melek İpek ile arasında geçen ilginç bir diyaloğa yazısında yer verdi. Taşgetiren, Melek Hanım´ın Bugün gazetesi yayınlarından nefret ettiğini aktardı. Taşgetiren´in yazısındaki bölüm şöyle:

Burada bir özel bilgiyi paylaşmak istiyorum:

Ben gazeteden ayrılacağımı bildirince hem Akın Bey aradı, hem Melek Hanım. Gazetenin yayınları üzerinde de konuştuk Melek Hanım ile, o da çok rahatsızdı Bugün´ün o günlerdeki yayınından. Şu söz ona aittir:

-Ben de nefret ediyorum Bugün´ün yayınından.

Evet, bu söz ona aittir.

Bilmiyorum şu anda Melek Hanım ve Akın bey gazetenin, TV´lerin, daha ötede Samanyolu grubunun, Zaman´ın, yılların İslam karşıtı gazete ve televizyonlarıyla aynı paralelde yayın yapmaları karşısında ne düşünüyorlardır?

Gazeteye, TV´lere taşınan simalarla kendi yürekleri arasında bir paralellik görüyorlar mıdır?

Şu terörle mücadeleyi, şehitleri bile ?Erdoğan´ı vurabilmek" için kullanma tavrı içlerini yakıyor mudur?

Gülen Camiasının seyir defteri hakkında en küçük bir tereddütleri yok mudur? Böyle durumlarda en azından uyarmak da bir sorumluluk değil midir?

Son söz: Dilerim yazımı kalben okurlar.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER