Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

O partiden Ahmet Davutoğlu'na flaş çağrı: İma etme, açıkla

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Şehir Üniversitesi tartışmalarına ilişkin eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na çağrıda bulundu.

O partiden Ahmet Davutoğlu

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, TBMM Genel Kurulu’nda sürmekte olan Bütçe Görüşmeleri 5. Oturumunda bir konuşma yaptı.

Genel Kurul Bütçe Görüşmelerinde AK Parti hükümetlerinin icraatlarına da eleştirilerde bulunan Genel Başkan Uysal, Büyük Millet Meclisine çağrıda bulunarak; “Milletimizin vekilleri olduğumuzu hatırlayalım, bütçenin hakkının Meclise devri için çalışalım” dedi.

Uysal, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul Şehir Üniversitesi'ne yönelik açıklamalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Çürümüşlüğün, ülkenin varlıklarının nasıl keyfî kullanıldığının, çarçur edildiğinin en net göstergesi son olarak, biraz evvel de ifade edildi, İstanbul Şehir Üniversitesi üzerinden yapılan suçlamalar, ortaya dökülen beyanlar. Burada eski Başbakan ima yoluyla, başbakanların ve cumhurbaşkanlarının, devlet ricalinin mal varlığının araştırılmasını istiyor. Burada sorumlu bir siyasetçi olarak Sayın Davutoğlu iktidarı boyunca şahit olduğu, bildiği ne varsa bütün bunları kamuoyuyla imadan daha ziyade paylaşmalıdır" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER