Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Nihal Benggisu Karaca, yandaş yazarları eleştirdi.

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, yazısında AK Partili yandaşı yazarları sert şekilde eleştirirken yandaş yazarların menfaatçi olduğunu dile getirdi.

Nihal Benggisu Karaca, yandaş yazarları eleştirdi.

Karaca, AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım´ın, CHP İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile yapacağı televizyon programının sunucusu olarak gazeteci Uğur Dündar´ın olabileceğine dair açıklama yapmasına yandaş medya mensuplarının karşı gelmemelerini sert şekilde eleştirdi.

AK Parti´nin yandaş yazarlarının ´Uğur Dündar´ın sunucu olma fikrine ses çıkarmamasını samimiyetsiz olarak değerlendiren Karaca, "AK Parti´yi de, AK Parti´nin aynı zamanda eşittir devlet olduğu yeni sistem üzerinden devleti ve kurumları da bu tür bir ?kutsallaştırma?, ?dokunulmaz kılma? hevesiyle çürüttüler. Ama insan merak ediyor, kendi geçmişleri de bilinirken sağa sola ?muhafazakar ezik? diye yargı dağıtanlar gündemi takip etmiyor mu? Misal kendileri gibi herkesin sürekli övmesini ve ayılıp bayılmasını istedikleri sularda sergilenen ?aşağılık kompleksine? söyleyecek bir lafları neden yok? Korkuyorlar mı? Neden susuyorlar?" şeklinde ifade etti.

 

AK Parti yandaşı gazetecilere hitabe "Uğur Dündar 28 Şubat´ın en önemli ve ´müşahhas´ aktörlerinden değil miydi? Öyle demiyor muydunuz?"şeklindeki ifadelerle yandaş yazarları tenkit eden Karaca, yandaş yazarlara eleştirilerini "Siz değil miydiniz, 24 Haziran öncesinde, 24 Nisan 2018´de, geçen yıl yani, Erbakan ödülleri törenini Uğur Dündar sundu diye o törene katılan Temel Karamollaoğlu´nu ve Abdullah Gül´ü ilişkili olduğunuz bütün gazetelerde linç ettiren? ?Erbakan´ın kemikleri sızladı? diye manşetler attıran?" şeklinde sürdürdü.

Yandaş gazeteci ve yazarları menfaatçi olduğunu belirten Karaca, şu ifadeleri kullandı:

"İşi gücü bir kenara bırakıp ?Pastam artsın, parsam çoğalsın? diyerek kendisine kendi mahallesini hoyratça ayrıştırma görevi ihdas edenler mutlu mu?

Uğur Dündar teklifi reddetti ve madem Eski Türkiye kıymete bindi, soralım, ?Acı var mı??

Ya da güncelleyerek soralım: Kına var, alır mıydınız?"

Kaynak:Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER