Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Nedim Şener´den çarpıcı sözler: Onlar ne kadarını kaybetmeye razı göreceğiz

AKP iktidarı döneminde bir sürü iş adamının zengin olduğunu kaydeden Gazeteci-Yazar Nedim Şener, iş adamlarına yönelik çarpıcı sözler sarf etti. Şener, "Şimdi sıra para babalarına geldi. Hadi bakalım. Şimdi de siz direnin. Ekonomicilik oynayanlar şimdi fe

Nedim Şener´den çarpıcı sözler: Onlar ne kadarını kaybetmeye razı göreceğiz

07. 08. 2018 Salı

Gazeteci-Yazar Nedim Şener, Habertürk Tv´de katıldığı programda ekonomide yaşanan gidişat üzerinden iş adamlarına yönelik çarpıcı sözler sarf etti.

Şener, AKP iktidarı döneminde zenginleşen iş adamlarının döviz konusunda hassasiyet göstermesi gerektiğini kaydetti.

?ONLAR NE KADARINI KAYBETMEYE RAZI GÖRECEĞİZ?

AKP iktidarı döneminde bir sürü iş adamının zengin olduğunu belirten Şener, ?AKP döneminde bir sürü iş adamı zengin oldu. Döviz varlıkları, binaları ve plazaları var. Ben Nedim Şener olarak her şeyimi kaybetmeye razıyım. Onlar ne kadarını kaybetmeye razı göreceğiz. Dövize karşı sadece devlet mi mücadele edecek, yoksa bu zengin iş adamları mı yapacak göreceğiz" dedi.

"ŞİMDİ SIRA PARA BABALARINA GELDİ"

Halkın 15 Temmuz´da şerefiyle emperyalistlere ve FETÖ´cülere karşı direndiğini hatırlatan Şener, "Şimdi sıra para babalarına geldi. Hadi bakalım. Şimdi de siz direnin. Ekonomicilik oynayanlar şimdi fedakarlık yapsın bakalım. Paralarını yurt dışına kaçıranlar var. Devlet bilmiyor mu bunu? Tayyip Erdoğan kendisi söylemedi mi?" ifadelerini kullandı.

 

"BİR BAKALIM SON DÖNEMDE NEREYE GÖNDERMİŞLER?"

Gazeteci-Yazar Nedim Şener açıklamalarında AKP iktidara geldiği zaman ´Dünyadaki milyarderler listesindeki Türk iş adamı sayısının 10´u geçmediğini bugünse 32-35 civarında olduğunu söyledi.

"Peki bu adamların Türkiye´de mal varlığı var mı?" ifadelerini kullanan Şener, şöyle devam etti:"Bir bakalım son dönemde nereye göndermişler? Erdoğan bunu söylüyor. ´Bunu yapan vatan hainidir´ diyor. Peki benim yoksul halkım, 15 Temmuz darbesine direnmiş bu insanlar şerefiyle fedakarlık yapacaklar. Erdoğan çağrı yapacak elindeki 100 dolarını bozduracak ama senin iş adamın para kaçıracak. Böyle bir şeref böyle bir namus var mı?

 

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER