Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"NATO´nun Türkiye´yi işgal etme planı var; bunu havadan yapacaklar"

Türkiye´nin Rusya´dan S-400 hava savunma sistemlerini almasına dair tartışmalar devam ederken NATO kapsamında ortaya atılan iddialar ise gündemde sarsıcı etki meydana getirdi.

Son dönemde Türkiye ile hem ABD arasında hem de NATO arasında devam eden S-400 krizine dair önemli değerlendirmeler geliyor.

Özellikle medyada NATO´nun Türkiye´de gerçekleştirmek istediği bir takım planları olduğuna ilişki çarpıcı iddialar gündeme geldi.

Siyaset bilimci Lütfü Özşahin, NATO´ya dair yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

NATO´nun Türkiye´yi havadan işgal etme eylemine girişeceğini belirten Özşahin, yapılmak istenenin darbenin asıl hedefinin Türkiye´yi NATO´da tutmak olarak değerlendirdi.

Katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalar yapan Özşahin, "Biz S-400´leri kime karşı aldık. Türkiye´yi Rusya işgal edecekse S-400´leri neden versin. NATO´nun Türkiye´yi işgal etme planı var. Bunu havadan yapacaklar. Tatbikatını yaptılar. NATO Türkiye´yi korumak için yoktur. Bağlı tutmak için vardır. Yeri geldiğinde de darbe yaptırmak vardır. NATO´da gladio yapısı var. Bunların direktifi olmadan ülkelerde darbe olmaz. Türkiye´nin bütün darbelerin arkasında onlar vardır. Hatta FETÖ´de bunların bir parçasıdır" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER