Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"NATO ve üslerine hayır!"

Malatya´da NATO Kürecik Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından ´NATO´ya ve üslerine hayır´ temalı basın açıklaması düzenlendi.

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından Malatya Soykan Meydanı´nda "NATO´ya ve üslerine hayır cuması" temalı basın açıklaması düzenlendi.

Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan basın açıklamasının metnini inisiyatif adına Bahir Aydın okudu.

Aydın, nisan ayının ilk cumasında "NATO´ya ve üslerine hayır!" demek için yeni bir basın açıklaması düzenlediklerini belirtti.

Aydın, "Geçtiğimiz günlerde bir gazetede yayınlanan haberde NATO´da üst düzey görevlerde bulunan Amerikalı bir generalin yöneticiliğini yaptığı ve Amerikan donanmasına taktik ve strateji üreten Denizcilik Enstitüsü tarafından 2018 yılında basılan bir kitapta ABD Deniz Kuvvetlerine bağlı 6. Filonun Türk Deniz Kuvvetlerine saldırdığı savaş senaryosu ortaya çıktı. Senaryoda Yunanistan´ı ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimini savunan ABD´nin Türkiye´yi ?Uzun Süredir Dostluk İçinde Bulunulan Güçlü Bir Düşman´ olarak tanımlaması dikkat çekiyor. Senaryoya göre Kuzeyde Sakız Güneyde ise Amorgos adalarında üslenen ABD birlikleri Ayvalık, İzmir, Çeşme, Kuşadası ve Bodrum´u hedef alıyor." dedi.

Haberin devamı için...



Anahtar Kelimeler: NATO üslerine hayır

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER