Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Nasıl da Yalanı Köpürtüyorlar?

Türk ve Kürt solunun mümtaz isimleri Barış Çakan hadisesi üzerine yayınladıkları canhıraş mesajlarla samimiyet ve güvenilirliklerini bir kez daha ispatladılar!

Nasıl da Yalanı Köpürtüyorlar?

Türk ve Kürt solu, 3 serseriyi ezana saygıya çağırdığı için katledilen Barış Çakan olayını ısrarla çarpıtarak buradan nemalanmaya çalışıyor.

Bu çarpıtma haberinin arkasında Mezopotamya Haber Ajansı isimli Kürt milliyetçisi sitenin olduğu ortaya çıktı. Barış Çakan cinayeti üzerine garip ve çelişkilerle dolu ilk habere yer veren söz konusu site, ne yapıp edip Kürt milliyetçiliği lehine yordu olayı. Maktul gencin dedesi ve kuzeninin ağzından olayın arkasında “Kürtçe müzik” tahammülsüzlüğü (daha sonra hiç alakası olmadığı bizatihi Barış Çakan’ın babası tarafından ifade edildi) olduğunu öne süren site, bir süre gerçeğin anlaşılması üzerine bu kez de maktul yakınlarının resmi açıklamalardan sonra manipüle edilmiş olabileceği savına başvurdu.

baris-cakan-mezopotamyahaber.jpg

Mezopotamya Haber Ajansı sitesinin HDP’liler tarafından sahiplenilen ve CHP başta olmak üzere Türk soluna mensup hevallerince yaygınlaştırılan bu çarpıtmalar karşısında acılı baba Nihat Çakan açıklama yapmak durumunda kaldı.

İçişleri ve Valilik açıklamasını teyit eden Nihat Çakan’ın beyanları aynı zamanda Barış Çakan’ın dindar kimliğini de ortaya koymakta ve dolayısıyla Kürt/Türk soluna buradan malzeme çıkmayacağını da göstermekte. Tüm hayatları çarpıtma, dezenformasyon ve yalan olan çevrelere kalsa gerçeği ortaya koyarak heveslerini kursaklarında bırakan Barış Çakan’ın babası Nihat Çakan’ı hain ilan edecekler!

Nihat Çakan’ın açıklamasından öne çıkan vurgular şöyle:

"Oğlumun arkadaşı diğer kişilere, 'Ezan okunuyor, ezana saygınız olsun. Ezan bittikten sonra tekrar müziğinizi dinleyin' diyor. O esnada birbirlerine giriyorlar. Ve çocuğumun arkadaşı kaçıyor. Çocuğum 3 kişinin elinde kalıyor. Abdest aldı. 'Saat kaç, ben namaz kılacağım' dedi. '10 dakika var' dedim, ezan okunmasına. 20.15'de ezan okunuyor. O esnada zaman geçti, 25 dakika sonra cenazesini gördüm."

Bilinçli olarak çarpıtma faaliyetine koyulan HDP ve CHP tarafından bu olaya atanan Av. Fatma Bodur Gönülal’dan geldi. Avukat hanım olayı bildiği halde uzun süre bu çarpıtmalar karşısında sessiz kalmayı tercih ederken ancak valiliğin açıklamasından saatler sonra kendisini bir şeyler söylemeye mecbur hissetti.

 

8493-001.jpg

HDP'lilerin başını çektiği ve saz arkadaşlarının da destek verdiği provokatif paylaşımlardan örnekler:

*

KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMAMIZ: IRKÇILIK HAKİKATE DÜŞMANLIKTIR, EN BÜYÜK SERMAYESİ YALANDIR! >>>

 



Anahtar Kelimeler: Nasıl Yalanı Köpürtüyorlar?

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER