Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MÜTHİŞ İDDİA! MHP´NİN ANKARA ADAYI MELİH GÖKÇEK Mİ?

AKP ile yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı alan MHP´nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Melih Gökçek´i gündemine aldığı iddia edildi.

MÜTHİŞ İDDİA! MHP´NİN ANKARA ADAYI MELİH GÖKÇEK Mİ?

24.10.2018 Çarşamba

AKP ile yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı alan MHP´nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Melih Gökçek´i gündemine aldığı iddia edildi.

MHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AKP´li Melih Gökçek´i göstereceği öğrenilirken iddia MHP´nin basın bürosu tarafından da doğrulandığı belirtildi. CNN Türk´ün aktardığı bilgiye göre de MHP kaynaklarının "Ankara için Gökçek´i düşünüyoruz" dediği ve kararın "Gökçek´in cevabına bağlı" olduğunu söylediği bildirildi. 

Kulislere yansıyan bir başka iddia ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek´in önceki günlerde görüştüğü ve önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 16 Nisan Referandumu sonrası tekrar AKP Genel Başkanı olduğu dönemde metal yorgunluğu gerekçesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek´in istifası alınarak görevini Mustafa Tuna´ya devretmişti.

 

Geçtiğimiz günlerde ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, eski başkan Gökçek dönemindeki hafriyat gelirleri ile görevi devraldıktan sonraki gelirleri paylaşmış ve sosyal medyada Gökçek´in hafriyat işlerinde yolsuzluk yaptığı iddialarına neden olmuştu.

Melih Gökçek, kendisi hakkında yapılan yolsuzluk iddiaları ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna´nın yalan söylediğini" ifade etmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER