Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MÜSLÜMAN ÇOCUKLARA SİYONİST PROJE

Siyonist İsrail, Afrikalı Müslüman çocuklara sözde yardım bahanesiyle tablet dağıttı. Üzerinde İsrail bayraklarının yer aldığı tabletlerde, İsrail´in Filistin´de haklı davası olduğu savunuldu.

MÜSLÜMAN ÇOCUKLARA SİYONİST PROJE

Nijerya İsrail Büyükelçiliği tarafından Abu Dabi´deki mülteci kampına yapılan yardımı sosyal medya hesaplarından duyuran katil İsrail, kendini yardımsever bir ülke olarak niteledi. Siyonist İsrail´in Filistin topraklarını işgal edişinin 70. yıldönümünde yapılan yardım ile gelecek kuşakların zihninde yardımsever bir devlet imajı oluşturmak isteyen katil İsrail, Filistin´de yaptığı çocuk katliamlarının üzerini örtmeye çalıştı.

İSRAİL, HİÇBİR ZAMAN MASUM OLMADI

Katil İsrail, geçen hafta El-Ketibe´de yine çocukları katletmişti. 70 yıldır Filistin´i işgal altında tutan çocuk katili İsrail, savaş uçakları ile Gazze´deki El-Ketibe bölgesinde inşaat halindeki bir binayı bombalamıştı. Saldırı sonrasında inşaat yakınında sadece oyun oynayan 15 yaşındaki Emir el-Nimra ile 16 yaşındaki LueyKuheyl adlı 2 çocuk şehit olmuştu. Yine geçtiğimiz haftalarda Mescid-i Aksa baskını yapan Yahudilere karşı protesto gösterisi yapan downsendromlu bir çocuğu da acımasız şekilde gözaltına almıştı. 2018 yılında yaklaşık 353 Filistinli Müslüman çocuğu, Mescid-i Aksa´yı ve topraklarını işgal eden katil İsrail´i protesto ettiği için mahkûm etti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER