Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Muharrem İnce'den Babacan ve Davutoğlu teklifi! Kılıçdaroğlu'ndan cevap

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin gündem olan teklifine yanıt verdi. CHP lideri ayrıca HDP ile ilgili dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Muharrem İnce

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayınında Seda Öğretir ve Ahmed Arpat'ın sorularına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin çok konuşulan teklifine cevap verdi.

CHP lideri ayrıca HDP'nin verdiği destekten memnun olduklarını belirtti.

MUHARREM İNCE'DEN DAVUTOĞLU VE BABACAN TEKLİFİ

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Babacan ve Davutoğlu ile yolları ayırın kayıtsız şartsız adaylıktan çekilir, size destek veririm.'' teklifinde bulunmuştu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TEKLİFE CEVAP

Kılıçdaroğlu, "Biz yolumuza bakıyoruz. İnce'ye teklif yapıldı. Ayrıntılara girmek istemem ama medyada da yer aldı. İnce ile görüşmemizden sonra Engin Altay'ı Muharrem Bey'e gönderdim." ifadelerini kullandı.

HDP AÇIKLAMASI: DESTEKLERİNDEN MEMNUNUZ

HDP ile ilgili sorya cevap veren Kılıçdaroğlu, ''Bizim bir partiye söz verme şansımız yok zaten. Bütün görüşlerimiz mutabakat metninde var zaten. Boşu boşuna gereksiz bir tartışma gidiyor, yok masanın altı, yok masanın üstü. Bizim görüşümüz de net, HDP'nin dahil olduğu üçüncü ittifakın görüşü de net. Bize destek veriyorlar, biz bu destekten memnunuz. Şu bize destek vermesin, o bize destek versin, öyle bir şey yok. Herkesin oyunu istiyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Haber /



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER