Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MUHARREM İNCE HAKKINDA DSP İDDİASI

Rahmi Turan'ın, "Muharrem İnce, CHP Genel Başkanlığı için Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü" iddiası sonrası şimdi de Muharrem İnce hakkında DSP iddiası ortaya atıldı.

MUHARREM İNCE HAKKINDA DSP İDDİASI

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın "Muharrem İnce, Beştepe'ye gitti Erdoğan'la görüşüp, CHP Genel Başkanlığı için desteğini aldı" iddiası sonrası CHP içinde kriz oluşurken odaktaki isim Muharrem İnce hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Yeniçağ yazarı Batuhan Çolak, "Son yerel seçimlerde operasyon partisi gibi kullanılan DSP'nin, CHP'den kopartılmak istenen İnce ve ekibi için yeni durak olabileceği ihtimaller arasında" diye yazdı.

"CHP'den yeni bir parti mi çıkartmak istiyorlar?" sorusunu yönelten Çolak, Ahmet Takan'ın İYİ Parti ve CHP içinde krizler oluşturularak, Millet İttifakı'nın bir şekilde tahrip edilmek istendiğine dair sözlerine ve DSP'nin kopyalanmış gibi türeyen adaylarının CHP oylarını bölmek istediği görüşüne atıf yaptı.

"Oldukça önemli tespitler" diye yazan Çolak, "Mevcut düzlemde Erdoğan'ın Beştepe'de kalabilmesinin tek çaresi karşı cepheyi zayıflatmaktan geçiyor. İşte bu yüzden yaklaşan CHP kongresi AK Parti'nin en önemli gündem maddelerinden biri... Bir şekilde diğer partiler karıştırılmak isteniyor. Nasıl ki İYİ Parti kurulmadan önce MHP kongresine müdahale edildiyse şimdi de CHP kongresi üzerinden bir algı başlatılıyor. Bu karışık gündemde iktidarın ekmeğine yağ süren bazı CHP'liler de harıl harıl çalışıyor" iddiasını öne sürdü.

İktidar cenahından "Muharrem İnce'nin yanındayım" mesajlarının yoğunluğuna dikkat çeken Çolak, "Bu garip desteğe, bu garip çevreye en başta Muharrem İnce ve çevresindekilerin tepki göstermesi gerekir. Ama öyle Twitter'dan satır arasında değil, Yalova'daki basın açıklaması gibi gür ve güçlü" çağrısı yapıyor ve ekliyor:

"CHP'nin genel merkezinin tüm bu organize gelişmeler karşısında iletişim yöntemlerini, teşkilat yapısını ve lider söylemini daha etkili ve kapsamlı kullanması gerekiyor."



Anahtar Kelimeler: MUHARREM HAKKINDA İDDİASI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER