Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Muharrem İnce: Birçok yeri Kürt vatandaşlarımız kazandırdı

Muharrem İnce, “İstanbul’u Ankara’yı Hatay’ı birçok yeri bize Kürt vatandaşlarımız kazandırdı. Seçimden sonra CHP Kürt vatandaşlarımıza teşekkür edemedi” dedi.

Muharrem İnce: Birçok yeri Kürt vatandaşlarımız kazandırdı

'Bin Günde Memleket Hareketi' başlattığını ilan eden CHP'nin 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce, “İstanbul’u Ankara’yı Hatay’ı birçok yeri bize Kürt vatandaşlarımız kazandırdı. Seçimden sonra CHP Kürt vatandaşlarımıza teşekkür edemedi” dedi.

Ankara’da bir otelde basın açıklaması düzenleyen CHP'nin 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce, 'Bin Günde Memleket Hareketi' başlattığını duyurdu.

“CHP, KÜRT VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDEMEDİ”

“İstanbul’u Ankara’yı Hatay’ı birçok yeri bize Kürt vatandaşlarımız kazandırdı” diyen İnce, “Seçimden sonra CHP Kürt vatandaşlarımıza teşekkür edemedi. Ben yüreğimi açarak teşekkür ediyorum. Adaylarımız iyi kampanya yaptı ama AKP’yi cezalandırmak için oy veriyoruz diyen Kürtleri yok sayamazsınız” ifadelerinii kullandı.

SİVAS’TA START VERİYOR

Hareketini Sivas’ta başlatacağını belirten İnce, şöyle devam etti:

“Hareketin adı bin günde memleket hareketidir. Kadromuzla milletimizle zafere hazırlanıyoruz. Bu hareket gücünü de finansmanı da milletten almaktadır. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nasıl millet bizi finanse ettiyse yine edecektir. 4 Eylül Sivas Kongresi’nin yıl döneminde Sivas’ta olacağız. Memleket hareketini başlatacağız. Atatürk’ü sevmeyenler aramızda olmayacaktır.”

“BU SİSTEMDE BÖLME OLMAZ”

Partiyi bölme tartışmasına dair İnce, şunları kaydetti:

“Bölme olayı parlamenter sistemde olur. Bu sistemde bölme olmaz” ifadelerini kullanırken AK Parti tarafından desteklenip desteklenmediğine dair, “Sizi saray mı destekliyor deniyor. Destekliyorsa eğer kendince hata yapıyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçiminde İnce 8 puan CHP’den fazla oy aldı. HDP, İYİ Parti, MHP ve AKP’lilerden aldı. Ben AKP ve MHP’den oy alabilme potansiyeli olan bir adamın. Sarayım beni desteklemesi mantıklı değildir. Saray destekliyor diyenler CHP içindeki rant baronlarıdır.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER