Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MUHARREM İNCE´DEN YENİ İMZA AÇIKLAMASI! İLGİNÇ TAAHHÜT....

CHP´nin eski Yalova Milletvekili ve 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, partisinin delegelerine sosyal medya hesabı üzerinden seslendi. İnce, paylaşımında " ben de Notere gidip Genel Başkan seçilmem durumunda önümüzdeki Cumhu

MUHARREM İNCE´DEN YENİ İMZA AÇIKLAMASI! İLGİNÇ TAAHHÜT....

CHP´da olağanüstü seçimli kurultayın toplanması için Muharrem İnce´yi destekleyen delegeler imza veriyor. İnce, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamasında "500, 600 imza ile değil 900-1000 imza ile olmalı." diyerek delege üyelerine seslenmişti.

İnce program sonrası sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında kendisinin de "Notere gidip Genel Başkan seçilmem durumunda önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı olamazsam Pazartesi sabahı kurultayı toplayacağımı taahhüt edeceğim." ifadelerini kullandı.

İşte Muharrem İnce´nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı imza açıklaması şöyle:

"Sabah 10.00´da bütün delegelerimizi Olağanüstü Kurultayın toplanması için Notere davet ediyorum. 11.30´da ben de Notere gidip Genel Başkan seçilmem durumunda önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı olamazsam Pazartesi sabahı kurultayı toplayacağımı taahhüt edeceğim."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER