Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MUHAMMED BİN SELMAN´DAN TRUMP´A TEŞEKKÜR! İŞTE O SKANDAL MEKTUP

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ABD´de gerçekleştirdiği resmi temaslar sonrası ABD´den ayrılırken ABD Başkanı Donald Trump´a bir teşekkür mektubu gönderdi.

MUHAMMED BİN SELMAN´DAN TRUMP´A TEŞEKKÜR! İŞTE O SKANDAL MEKTUP

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ABD´de gerçekleştirdiği ziyaretlerini tamamladı. 

Üç hafta süren ABD ziyaretini sonlandırarak Fransa´ya hareket eden bin Selman, ABD´deki son ziyaretini eski ABD Başkanı George H. W. Bush´a gerçekleştirdi.

Veliaht Prens bin Selman, ABD ziyaretlerini tamamlamasının ardından ABD Başkanı Donald Trump´a bir teşekkür mektubu da gönderdi.

İŞTE O MEKTUP...

"Dost ülkenizden memnuniyetle ayrılıyorum. Misafirperverliğiniz ve sıcak karşılamanız için size teşekkür ve şükranlarımı sunmak isterim. Bu ziyaret vesilesi ile iki ülke arasındaki bütün alanlarda genişlemeye devam eden tarihi ve stratejik ilişkilere bir kez daha saygı duydum. Ziyaret esnasında gerçekleşen görüşmelerin, iki dost ülke ve halkımızın yararına karşılıklı işbirliği bağlarını güçlendirmede ve bu ilişkilerin derinleştirilmesinde katkısı bulunacağını vurguluyorum. Size sağlık ve mutluluk, dost ABD halkına da refah ve ilerlemelerinin devam etmesini dilerim.

Muhammed bin Selman bin Abdulaziz Al Suud."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER