Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mücahit Gültekin: 56 yıldır AB´ye girmeye çalışan ülkemizde çocukların Alman vatandaşı olmak istemesi normal...

NTV canlı yayınına katılan bir öğrencinin, ?Akademik olarak hayalin nedir?? sorusuna verdiği cevap, sosyal medyada gündem oldu.

Mücahit Gültekin: 56 yıldır AB´ye girmeye çalışan ülkemizde çocukların Alman vatandaşı olmak istemesi normal...

NTV sunucusu, canlı yayına katılan bir öğrenciye gelecek planlarını sordu. Öğrenci de, ?Almanya Köln Üniversitesi´nde tıp okumak istiyorum, ondan sonra da belki Alman vatandaşı olurum? cevabını verdi.

Sunucu da, ?Hayır? diye cevap verdikten sonra şöyle ekledi:

?23 Nisan´da hayallerimize hiç sınır koymuyoruz tabii ki. Nerede okumak istediğine kadar kapar vermiş öğrencimiz, sadece tıp okumak istemiyor, Köln Üniversitesi diyecek kadar da kararını vermiş bir öğrenci.?

Öğrencinin cevabı, Twitter´da yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan isimlerden biri de İslâmî Analiz köşe yazarlarından Dr. Öğretim Üyesi Mücahit Gültekin oldu. Gültekin, uzun yıllardan beri ülkemizde yürütülen batı propagandalarının altını çizdi. Ayrıca devletin AB´ye girme konusundaki çabalarını eleştirdi.

Gültekin´in ifadeleri şu şekilde: "Batıcı elitler 300 yıldır bize aşağılık duygusu yüklüyor, devlet 56 yıldır AB bizi alsın diye mücadele ediyor; bunun için adına bakanlık kurduğumuz bir ülkede çocuklarımızın Alman vatandaşı olmak istemesi gayet doğaldır."

Cevabı paylaşanlardan biri de AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu oldu. Yeneroğlu, videoyu alıntıladığı sosyal medya paylaşımında "Dünyaya ümitle bakan bir evladımız hayallerini gerçekleştirmek için Almanya´da okuyup Almanya vatandaşı olmak istiyorsa,başta biz siyasiler silkelenip derin derin düşünmek zorundayız.İlkelerde Türkiye ittifakı ile bu gençleri Türkiye´ye inandırmak en temel önceliğimiz olmalıdır" ifadesini kullandı.

 

 
 
 
 

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER